Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο νέος προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης, που ήδη έκανε και το ντεμπούτο στον “ερυθρόλευκο” πάγκο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Ριζομύλου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Παρκ και την παρουσίαση ανέλαβε ο πρόεδρος του τμήματος Σάκης Τζήμας, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό:
«Σήμερα παρουσιάζουμε τον νέο μας προπονητή. Η απόφαση που πήραμε πήγε να παρεξηγηθεί από κάποιους, αλλά πράξαμε για το καλό της ομάδας και μετά από πολλή σκέψη καταλήξαμε στη συμφωνία με τον κ. Θεοδοσιάδη τον οποίο καλωσορίζουμε. Είναι ο άνθρωπος που δίνει το στίγμα της φετινής ομάδας που έχει αξιόλογους παίκτες. Τον ευχαριστώ που δέχθηκε την πρότασή μας. Ό,τι ζητήσει από τη διοίκησή μας θα το έχει. Έχει ήδη αγγίξει τον κόσμο που τον αγαπά. Εξάλλου, μας ενδιαφέρει να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι στόχος μας».
Από την πλευρά του ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε: «Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι στεναχωρημένος γι’ αυτά που βιώνει τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρά και τιμή που με εμπιστεύτηκε ο κ. Τζήμας. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πολλή δουλειά, να μιλάνε τα αποτελέσματα. Πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία με ομαλότητα και πολλή προσπάθεια. Θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του κ. Τζήμα για να πετύχουμε τους στόχους μας». Κατόπιν απάντησε στα εξής:
Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Στον Ολυμπιακό έχουμε δύο γκρουπ παικτών. Το πρώτο απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα και το δεύτερο έχει νεαρά παιδιά που το επόμενο διάστημα θα αποτελέσουν την παρακαταθήκη του συλλόγου. Αν γίνουν κινήσεις, θα είναι ουσιαστικές κυρίως για να έχουμε περισσότερο βάθος στους «μικρούς». Σε αυτό το κομμάτι ρίχνουμε το βάρος. Θα κοιτάξουμε και για παίκτες εκτός νομού μια και οι επιλογές από Μαγνησία είναι περιορισμένες».
Για το αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Τότε ήμασταν στη Γ’ Εθνική, ενώ τώρα γίνεται μία επανεκκίνηση και μία προσπάθεια να θωρακιστεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο σύλλογος παραμένει αυτός που είναι με το ειδικό του βάρος. Πιστεύω ότι σε 1,5 χρόνο μπορούμε να είμαστε στη Σούπερ Λιγκ 2».
Για το αν υπάρχει βασικός κορμός και για τη νέα σεζόν: «Για να υπάρχει μέλλον, πρέπει να υπάρχει και παρόν, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα για την άνοδο. Έχουμε έναν κορμό επαγγελματιών και ορισμένους νεαρούς. Ως το τέλος της χρονιάς θα γίνει η σχετική αξιολόγηση».
Γιώργος Πέγιος

















