Θεοδοσιάδης τελικά στον ΑΟ Τρίκαλα

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου αντικαθιστά τον Κώστα Φραντζέσκο

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποχώρησε προσφάτως από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής καριέρας του, αφού είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, καθώς ανακοινώθηκε απο τον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Θεοδόση (Σάκη) Θεοδοσιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή στον ΑΟ Τρίκαλα.

Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην ομάδα μας, έχοντας ηγετικές ικανότητες, αγωνιστικότητα, πάθος, ήθος, αγάπη για το ποδόσφαιρο και σεβασμό προς τον σύλλογο.

Συνολικά έπαιξε σε 212 αγώνες με τη φανέλα του ΑΟΤ στα πρωταθλήματα Α, Β και Γ Εθνικής κατηγορίας από την θέση του αμυντικού μέσου κυρίως, ενώ σημείωσε και 3 γκολ, τις αγωνιστικές περιόδους, 1994-95, 1995-96, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-2000, 2000-01, 2002-03, 2009-10.

Αγωνίστηκε επίσης στις ομάδες, Νάουσα, Ηρόδοτος, Μετέωρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και Αναγ. Καρδίτσας. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ακολούθησε καριέρα προπονητή μέχρι τώρα στις ομάδες, Αναγ. Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Σπάρτη, Βέροια, Καλαμάτα, Διαγόρα Ρόδου και μέχρι πριν λίγες ημέρες στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Σάκη, καλώς ήρθες και πάλι στον ΑΟ Τρίκαλα. Σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας σου, ευχόμαστε Υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.