Θερμή υποδοχή στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στον Βόλο

Η αποστολή της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ έφτασε στον Βόλο σήμερα Τρίτη λίγο μετά τις 20:00 και κατέλυσε στο ξενοδοχείο Park, ενόψει του αυριανού (22/5) τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ (16.00).

Έξω από το ξενοδοχείο την υποδέχθηκαν περίπου 50 «Ενωσίτες» και όλοι μαζί τραγούδησαν συνθήματα της ομάδας. Τα κορίτσια της ΑΕΚ υποσχέθηκαν στον κόσμο ότι θα δώσουν αύριο και την ψυχή τους για το τρόπαιο. Την τιμητική τους είχαν και οι δύο εορτάζουσες Ελένη Τσελέντη και Ελένη Στεφάτου, οι οποίες δέχτηκαν τις πιο θερμές ευχές και σίγουρα το καλύτερο δώρο θα είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Η υποδοχή του κόσμου πραγματικά έδωσε μεγάλη ώθηση και δύναμη στα κορίτσια που τόνιζαν πως θα κάνουν τα πάντα για να σηκώσουν αυτή την κούπα μαζί με τον κόσμο τους.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής αθλήτριες: Κοτσιμπέλι, Πινέδα, Βέρα, Ασπραδάκη, Ίβιτς, Καπνίση, Κόλλια, Μάρκου, Μπαρτζακλή, Νίκα, Ντζάνη, Παυλοπούλου, Στεφάτου, Τζουτζουράκη, Τριβυζάκη, Τσελέντη, Χατζηνικολάου, Χατζηχαριστού.

Ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι Action 24.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.