Θερμή υποδοχή της Σιουμουρέκη στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Επέστρεψε στη βάση της η νεαρή διεθνής καλαθοσφαιρίστρια

Κάθε λόγο να εκφράζουν την ικανοποίησή τους έχουν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου και του τμήματος Γυναικών, για την παρουσία της «ερυθρόλευκης» Βασιλικής Σιουμουρέκη στη δωδεκάδα της Εθνικής Κορασίδων και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με το τεχνικό τιμ και τις συμπαίκτριές της να την υποδέχονται στην προπόνηση της Τρίτης 30/08.

Όπως αναφέρεται: «Με συγκίνηση, χαρά και ευχές συμπαίκτριες, προπονητές και γονείς της ευχηθήκαμε η επιτυχία της αυτή να έχει ανάλογη συνέχεια. Στην όμορφη γιορτή μας, το «παρών» έδωσε και η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Μπουντούρης, που πλέον έχει αναλάβει την αντρική ομάδα, όπως και την αναγέννηση της ακαδημίας του Ολυμπιακού μας».

Ο Νίκος Μπουντούρης συνεχάρη με τη σειρά του τη Βασιλική Σιουμουρέκη και της έδωσε τις πολύτιμες συμβουλές του.  «Με αυτές άλλωστε τις αρχές πορεύτηκε και ο ίδιος και κατέκτησε την κορυφή» επισημαίνει η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ με τη σειρά της η κόουτς της ομάδας Ελένη Παπαθανασίου της προσέφερε δώρα και της ζήτησε να συνεχίσει μέσα από τη συλλογική σκληρή δουλειά να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της καταξίωσης.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Κυριάκος Κυριακόπουλος μετέφερε στην παίκτρια τα συγχαρητήρια της διοίκησης, ενώ με τη σειρά του ο μεγάλος χορηγός της ομάδας και επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής κ. Δημήτρης Καραστάθης (ΑΝΑΣΣΑ) την συνεχάρη, τονίζοντας πως όλη η ομάδα θα είναι πάντα κοντά της και θα χαίρεται με τις επιτυχίες της.

«Η Βασιλική Σιουμουρέκη «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτριών της που τις στήριξε και την στήριξαν για να φτάσουν όλες μαζί στην επιτυχία Ολυμπιακός Βόλου-Ομάδα-Οικογένεια» καταλήγει η πλευρά των «ερυθρόλευκων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.