Θέτει προ ευθυνών τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μπέου ο Ολυμπιακός Βόλου

Ζητά να πάρουν θέση για τις αποφάσεις που παίρνει ο δήμαρχος εις βάρος της ομάδας τους

Ανακοίνωση, με την οποία θέτει προ των ευθυνών τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και οι οποίοι δηλώνουν φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε η διοίκηση των ερυθρολεύκων. Σ’ αυτήν ζητά απ’ αυτούς να πάρουν θέση για τις αποφάσεις που παίρνει ο Αχιλλέας Μπέος εις βάρος της ομάδας τους, όπως τονίζεται, βάζοντας άλλους μπροστά.

«Στο ίδιο έργο θεατές!

Ακόμη ένα κακόγουστο σενάριο επέλεξαν από τη Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου  να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα μας.

Αφού στις 25 Ιουνίου μας απάντησαν από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ εγγράφως ότι παραχωρείται το ΕΑΚ Βόλου “ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ” για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, την Τρίτη 10 Ιουλίου, επικαλούμενοι τεχνικούς λόγους, αρνούνται να μας το παραχωρήσουν.

Επειδή ξέρουμε ότι ο Μπέος παίρνει τις αποφάσεις, βάζοντας φυσικά άλλους μπροστά, όπως κάνει τόσα χρόνια, στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, και έχει φέρει  πολλούς σε δυσχερή θέση, δυστυχώς γι’ αυτόν, ξέραμε μια μέρα πριν από  δικούς του ανθρώπους για τις προθέσεις του και ήμασταν έτοιμοι.

Φτάνει πια.

Δήμαρχε, δε χρειάζεται να κρύβεσαι, εξάλλου εσύ είσαι παντελονάτος, δεν τα φοράς για να μην κρυώνεις , όπως συχνά λες!

Θα θέλαμε, όμως, να θυμηθείς, Δήμαρχε, όταν πρωτοήρθες στον Ολυμπιακό Βόλου, ότι ποτέ κανένας Δήμαρχος δε σου έβαζε εμπόδια στην ομάδα και είχες μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση στις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Τώρα όμως ήλθε η ώρα και όλοι εσείς που τον στηρίζετε σ’ αυτήν την απέλπιδα προσπάθεια να επιβάλλει μια ξενόφερτη ομάδα στην πόλη μας, που δήθεν έφεραν κάποιοι επενδυτές εξ Αμερικής, αλλά ακόμη δεν έχουμε δει καμία επένδυση, δίνοντας της όλα τα εχέγγυα, για να προπονείται και να αγωνίζεται απρόσκοπτα, από το υστέρημα των Βολιωτών, γιατί δικά τους είναι τα χρήματα που δαπανώνται, να πάρετε θέση.

Αυτό που γίνεται σε βάρος του ιστορικού Συλλόγου του Ολυμπιακού Βόλου συνεχώς και αδιάλειπτα πρέπει να πάρει τέλος και θα πάρει.

Εάν και είμαστε βέβαιοι πλέον ότι με την παθητική στάση σας και τη διαρκή σιωπή σας συντάσσεστε με τις αποφάσεις αυτές που είναι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, σας καλούμε όλους, με τη θεσμική ιδιότητά σας ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, που διαχρονικά έχετε τιμηθεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, κ.κ. Μουλά Γιώργο, Μπατζιάκα Τάσο, Θεοδώρου Θάνο, Πράττο Γιώργο, Γαλάτη Αποστόλη, Σταυρίδη Θανάση, Λιβογιάννη Δημήτρη, Ζέρβα Ανδρέα, Βλιώρα Γιώργο, Καπουρνιώτη Μιχάλη να τοποθετηθείτε δημόσια και όχι σε προσωπικές συναντήσεις να εκφράζετε τα Ολυμπιακά σας αισθήματα, για την απόλυτη απαξίωση που ζούμε στην πόλη, τον διχασμό και την πόλωση που επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση που έχει ονοματεπώνυμο, ώστε να ξέρουν και οι χιλιάδες ΒΟΛΙΩΤΕΣ  φίλαθλοί μας τη θέση σας.

Εμείς, κύριοι, δεν είμαστε της φιλοσοφίας “μπουκάρουμε”, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ όμως ότι την πρώτη συγκέντρωση θα την κάνουμε 23 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30, στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ “ΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ” και καλό για όλους θα είναι να μην προσπαθήσουν κάποιοι να μας φέρουν εμπόδια.

Καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας να είναι έτοιμοι, διότι θα έλθουν και άλλες προκλήσεις, να είναι εγκρατείς, χωρίς βωμολοχίες και αντιδράσεις βίας, να διαφυλάξουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη και από ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ, έχοντας  εμπιστοσύνη στη Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, όπως το έχουν αποδείξει, και να είναι όλοι εκεί στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας. Θα εκπλαγείτε όλοι σας από τη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ …»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.