Θετικά αξιολογεί την πρόταση Μποτσιβάλη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου

Θετική είναι η αξιολόγηση της πρότασης που έκανε ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης από την πλευρά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Το πλάνο που παρουσιάστηκε σε συνάντηση με τον Νίκο Τσεκούρα, συνάντησε θετικές αντιδράσεις εντός της διοίκησης, αφού θεωρήθηκε ότι ικανοποιεί σε ένα βαθμό τον στόχο του πρωταθλητισμού.

Αυτή είναι και η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε μέχρι στιγμής, ενώ στόχος είναι μέσα από τις κατάλληλες ζυμώσεις να πάει μόνο μία πρόταση στη Γενική Συνέλευση, για να μην υπάρχει διχασμός. Πάντως, κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι θα υπάρχει εύνοια σε συγκεκριμένη πρόταση ούτε θα αποκλειστεί κάποια άλλη, αφού έχει τονιστεί ότι η Γ.Σ. είναι αυτή που αποφασίζει κι όχι το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.

Από κει και πέρα, το γεγονός ότι υπάρχει αναμονή για το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο του Ολυμπιακού Βόλου, επηρεάζει και τις απαντήσεις σε κρούσεις που κάνει ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης για τη στελέχωση είτε του προπονητικού τιμ είτε του ρόστερ. Κι αυτό γιατί όσοι δέχονται προτάσεις, έχουν τη δικαιολογημένη αμφιβολία αν ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα είναι τελικά αυτός που θα μπει επικεφαλής και καθυστερούν την απάντησή τους, παραπέμποντας στην επόμενη μέρα της Γ.Σ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.