Θετικά μηνύματα από Ντα Κόστα και Τέλλο

Προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το πρωί της Τετάρτης (19/10), βγάζοντας, μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, οι Φελίπε Ντα Κόστα και Θανάσης Τέλλος, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για δύο θέσεις στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει Κατερίνης και Πιερικού.

Στην σημερινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Άλλη Μεριά, κι όχι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εκεί γίνονται ορισμένες διορθώσεις στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο, μέχρι πρότινος, τραυματίες των ερυθρολεύκων έλαβαν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και προφυλάχθηκαν σε ορισμένα δυνατά σημεία από τον τεχνικό τους, Παναγιώτη Τζαναβάρα, ώστε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω.

Το ενθαρρυντικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως Ντα Κόστα και Τέλλος δε διαμαρτυρήθηκαν για πόνους ή ενοχλήσεις, δείχνοντας πως πατάνε καλά και θα συνεχίσουν να προπονούνται κανονικά με το υπόλοιπο ρόστερ, μέχρι και το Σάββατο, όπου θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει Κατερίνης. Οι δύο παίκτες, λοιπόν, ικανοποίησαν με την παρουσία και την θέλησή τους το πρωί κι ενδέχεται, εφόσον συνεχίσουν να προπονούνται στο ίδιο τέμπο και τις επόμενες ημέρες, ο κ. Τζαναβάρας να σκεφτεί πολύ σοβαρά την ένταξή τους στην αποστολή της ομάδας, που θα ταξιδέψει στο Νομό Πιερίας για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό, για την έκτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Από ‘κει και πέρα, δεν έχει προκύψει κανένα άλλο πρόβλημα, πέρα από το γνωστό του κεντρικού αμυντικού, Ζώνα, του οποίου η επιστροφή θα καθυστερήσει. Αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Τζαναβάρας, μετέβη στο ΕΑΚ του Βόλου, προκειμένου να παρακολουθήσει τις Μεικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, που αγωνίζονται με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Εύβοιας, ρίχνοντας “ματιές” στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Νομού Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.