Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Θησέας παρά την ήττα με 2-1 από την Καλαμάτα

Στα Χάνια του Πηλίου ο Θησέας έδωσε ένα δυνατό φιλικό με την Καλαμάτα, από την οποία μπορεί να έχασε με 2-1, αλλά άφησε θετικές εντυπώσεις στο β’ ημίχρονο κυρίως και άφησε ικανοποιημένο και τον τεχνικό της ομάδας, Λευτέρη Καλογήρου, που είδε αρκετά θετικά στοιχεία στην επανάληψη

Ο Θησέας είχε κάτω από τα δοκάρια τον Κουτσιρίμπα, ενώ Ιακωβίδης, Γκάγκας και  Ηλίας Ρακής αποτέλεσαν την αμυντική τριπλέτα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Μπόρας (δεξιά) και Λίτσος (αριστερά) ήταν οι δύο πλάγιοι μπακ χαφ και οι τρεις κεντρικοί οι Χατζησταμάτης (κλασικός αμυντικός μέσος), Οικονόμου και Τσιανάκας (εσωτερικοί μέσοι). Τέλος, στην επίθεση τοποθετήθηκαν οι Σιώμος και Βλάχος. Βαν ντε Γουΐχε, Σιγαλάκος, Ζαχαράκης και Δουλάς αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος.

Από την άλλη η Καλαμάτα είχε στο βασικό σχήμα τους Αραμπατζή, Μαβινγκά, Καρούτη, Κωνσταντινόπουλο, Γκιοατά, Γκαλίτσιο, Νατσιόπουλο, Ζαχαρόπουλο, Ηλιόπουλο, Τριανταφυλλάκη, Μπουσμπίμπα, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε στην επανάληψη και τους Μουζάκη, Πάγια, Ακριστινέϊ, Φελίπε, Εμπεσίλιο.

Στο 25′ ο Ηλιόπουλος από το ύψος της μικρής περιοχής πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ ο πολύ καλός Φελίπε σε κόντρα επίθεση στο 59′ παραβίασε την εστία του Θησέα και έδωσε προβάδισμα με 2-0 στη μεσσηνιακή ομάδα. Ο Θησέας μείωσε σε 2-1 στο 65′ μετά από φάουλ του Οικονόμου και κεφαλιά του Ηλία Ρακή, που έχει συμφωνήσει  με την ομάδα και θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι “πράσινοι” στη συνέχεια είχαν τις φάσεις σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι και για το 2-2 με τους Βλάχο, Σιώμο και Ζαχαράκη και προβλημάτισαν την Καλαμάτα και μετά το πρώτο μέρος δε φάνηκε η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι από τον Θησέα έλειπαν οι Βουρδάκης, Νιαώτης, Δημητριάδης και Κοτζαθανάσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.