Θετική εξέλιξη, αλλά θέλουν διαβεβαιώσεις για τη Νεάπολη στον Ολυμπιακό Β.

Η προφορική συμφωνία της προσωρινής Διοικούσας επιτροπής της υπό σύσταση ΠΑΕ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης ήταν αναμφίβολα μία θετική εξέλιξη, ωστόσο υπάρχουν σημεία που χρήζουν διερεύνησης από  πλευράς ερυθρολεύκων.

Εντύπωση μάλιστα έκανε η δήλωση του μέλους της προαναφερθείσας επιτροπής, Αλέκου Μεταφτσή, που μίλησε στον Sport Fm Μαγνησίας και τόνισε ότι ο Απόστολος Γαλάτης, πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού, δεν ήταν ενήμερος για το έργο ριζικής αναβάθμισης της Νεάπολης, τη στιγμή που αυτό δημοπρατήθηκε, βγήκε ο ανάδοχος και η Περιφέρεια σε ανακοίνωσή της επεσήμανε ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

Μάλιστα ο κ. Γαλάτης σε δήλωσή του στον Βόλος 9.86 ανέφερε ότι δεν μπορεί να μιλάει υποθετικά για έργα που θα γίνουν. Ωστόσο, μόνο υπόθεση εργασίας δεν είναι οι εργασίες στη Νεάπολη για τους λόγους που εξηγήθηκαν παραπάνω.

Επίσης, ο Απ. Γαλάτης, σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Μεταφτσή, στη συνάντηση που είχαν τα μέλη του Ολυμπιακού Β. μαζί του απάντησε με επιφύλαξη ότι αυτές οι ενδεχόμενες εργασίες δε θα σταθούν εμπόδιο στη σύναψη της συμφωνίας.

Πάνω στο τελευταίο να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του Ολυμπιακού Β. διέρρευσε πως στη γραπτή επίσημη συμφωνία θα ζητηθεί να υπάρχει όρος πως, αν γίνουν εργασίες, αυτές δε θα εμποδίσουν τη διεξαγωγή αγώνων και τη γενικότερη παρουσία της ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ένα σημείο που αξίζει να σχολιαστεί στην όλη υπόθεση είναι η δήλωση Γαλάτη επίσης στον Βόλος 9.86 μετά από σχετική ερώτηση για το πώς δέχθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Β. τη ρήτρα που πρότεινε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ της τάξης των 30.000 ευρώ και το συμβολικό τίμημα των 50 ευρώ το μήνα. Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ είπε ότι οι κ.κ. Μεταφτσής, Ζάχος και Έξαρχος πανηγύριζαν (!), παρόλο ότι δηλώθηκε επίσημα από τον κ. Μεταφτσή πως περιμένουν την πρόταση γραπτώς να τη δώσουν στο νομικό τους επιτελείο, προσθέτοντας ότι το τίμημα είναι ευτελές, αλλά η ρήτρα χωρίς να είναι κάτι αρνητικό, θα μελετηθεί από τους νομικούς με τους οποίους συνεργάζεται η ομάδα.

Σίγουρα, στον Ολυμπιακό Β. θέλουν να είναι 100% βέβαιοι για τις κινήσεις τους και γι’ αυτό πολύ σωστά ο κ. Μεταφτσής προανήγγειλε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, ώστε να μάθουν λεπτομέρειες γύρω από το έργο της αναβάθμισης του γηπέδου της Νεάπολης και αν υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει τη λειτουργικότητα του χώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.