Θετικός απολογισμός με έξι μετάλλια για τη Νίκη Βόλου στο πανελλήνιο κολύμβησης

Ολοκληρώθηκε  η αγωνιστική δράση με την τελευταία αγωνιστική ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών, με τον απολογισμό της Νίκης Βόλου να είναι θετικός.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιάννης Κοντοβάς στα 200 πεταλούδα εφήβων, ο Αλέξανδρος Μιαρίτης στα 200 μικτή ατομική εφήβων και η Ευτυχία Ιωαννίδη στα 200 μικτή ατομική κορασίδων.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Χαρά Τσαλούχου στα 800 ελεύθερο Νεανίδων και χάλκινο η Χατζηεφραιμίδου Μαρία στα 100 ύπτιο Νεανίδων και ο Αλέξανδρος Μιαρίτη στα 50 πρόσθιο Εφήβων.

Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν τα παιδιά της ομάδας που αγωνίστηκαν όλες τις ημέρες και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Αναστασάκης, Λάζαρος Γκέκας, Γιάννης Λιάκος, Θωμάς Λουκάκης, Γιώργος Ιωαννίδης, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Νίκος Κουκουσέλης, Γιάννης Κοντοβάς, Αλέξανδρος Μιαρίτης, Βικτώρια Κασαπλέρη, Χαρά Τσαλούχου, Χρύσα Κοττά, Μάγδα Καραλή, Κατερίνα Σουμπάση, Σοφία Κουτίνα, Σοφία Μαρκατά, Βίβιαν Αντωνίου, Ευτυχία Ιωαννίδη, Μαρία Χατζηεφραιμίδου, Μαρία Παλαμίδα, Μαρία-Ελένη Κενανίδου, Σταυρούλα Χατζηεφραιμίδου, Φώτης Μάνος, Βαγγέλης Σανιδάς, Λαμπρινή Σουμπάση, Λυδία Παντελόγλου, Αριέτα Γκουντούλα, Θεοδώρα Ηλία και Μαριλίνα Μακρή.

Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές Νίκο Γιαννόπουλο και Ειρήνη Μπέλλου και τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας και ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Γέμελο, καθώς και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στους συνοδούς της πρώτης αποστολής Μάνο Αλέκο μέλος της Δ.Ε. και της δεύτερης αποστολής τον έφορο Χριστόφορο Θεοδοσόπουλο, για την άψογη διεκπεραίωση των αποστολών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.