Θλάση ο Δεμηρτζόγλου που μάλλον χάνει Νεοκαισάρεια

Ο Κώστας Δεμηρτζόγλου αποκόμισε τραυματισμό σε προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο μεσοεπιθετικός της Νίκης δύσκολα θα προλάβει την προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 22ης “στροφής” του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, μεσοβδόμαδα, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι. Το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα αυτής να κοινοποιούνται στον ιατρό της ομάδας που συνέστησε στον ποδοσφαιριστή ξεκούραση για περίπου δέκα μέρες. Όπως είναι λογικό, λοιπόν, η παρουσία του στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στη Νεοκαισάρεια (17/3, 15:00) κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στα υπόλοιπα νέα, το πρωί του Σαββάτου η ομάδα της Νίκης προπονήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, θα απολαύσει διήμερο ρεπό, στο πλαίσιο και της εορταστικής περιόδου που διανύουμε, και θα επιστρέψει την Τρίτη στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.