Θλάση ο Γκαρσία, εκτός με Ιάλυσο

Δεν είναι καλά τα νέα για τον Λούκας Γκαρσία, μετά τον τραυματισμό του στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με την Καλαμάτα, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης δείχνουν ότι υπέστη θλάση.

Η εξέλιξη αυτή αναπροσαρμόζει όπως όλα δείχνουν τα πλάνα του Στάικου Βεργέτη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιάλυσο, καθώς είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του, ενώ σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά το μέγεθος της ζημιάς, οι «κυανόλευκοι» θα είναι σίγουροι μέχρι αύριο, ώστε να διαπιστωθεί για πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάσει από τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Γκαρσία ακολούθησε και ο Βοσνιάδη, που ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί σε πλήρεις ρυθμούς, ενώ από την άλλη ο Σ. Κυριακίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ετοιμάζεται και αυτός για το παιχνίδι της Κυριακής.

Πλάνο για τους παίκτες με κίτρινες κάρτες

Πέρα από αυτή του Γκαρσία πάντως, αναμένονται δύο ακόμη απουσίες για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη, που έχουν να κάνουν με κίτρινες κάρτες. Για τον συγκεκριμένο λόγο θα είναι εκτός αποστολής ο Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ θα δηλωθεί ένας ακόμη παίκτης από αυτούς που έχουν συμπληρώσει κίτρινες προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι αυτός, αφού έχουν συμπληρώσει κάρτες επίσης οι Ροχάνο, Μπιτσάκος και Καμπαγέρο. Εκτός αποστολής θα μείνει ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω, καθώς και αυτός έχει συγκεντρώσει κίτρινες κάρτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.