Θωμαΐδης: “Επιχείρηση… πειθούς του Μπέου από την ΕΠΟ για τελικό με κόσμο”

Για μία ακόμη χρονιά η πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου εξελίσσεται σε άλυτο πρόβλημα για την ΕΠΟ που δυσκολεύεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Με βάση τα σημερινά δεδομένα και παρότι αυτά, αποδεδειγμένα, διαφοροποιούνται διαρκώς, το δίλημμα Πανθεσσαλικό ή ΟΑΚΑ παραμένει.

Αν οι ομάδες δεν συναινέσουν σε αυτό, θα πρέπει να στραφούν στην επιλογή του ΟΑΚΑ προκειμένου να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Το θέμα αφορά επί της ουσίας τον Άρη αφού θα καταργηθεί η ουδετερότητα, αφού θα πρέπει να αγωνιστεί στην Αθήνα. Η ΕΠΟ έχει μετατρέψει για μία ακόμη χρονιά τον Αχιλλέα Μπέο ως ρυθμιστή του τελικού, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο ούτε καν το θέμα της ημερομηνίας του, αφού μπορεί να πάει μία εβδομάδα μετά λόγω της αναβολής μιας αγωνιστικής κατόπιν αιτήματος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, το σχέδιο της ΕΠΟ είναι να πείσει τον Αχιλλέα Μπέο να επιτρέψει την παρουσία 5.000 οπαδών κάθε ομάδας, με την προϋπόθεση να εγγυηθούν οι ομάδες ότι θα πληρώσουν τις όποιες ζημίες προκληθούν στο γήπεδο, ενώ ο Άρης θα πληρώσει για τις ζημιές που προκλήθηκαν προ δύο ετών σε ματς με τον Βόλο.
πηγή:metrosport
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.