Θριάμβευσε με 0-3 επί της Αναγέννησης ο Θησέας

Προσπάθεια του Πέτση στο ματς με την Αναγέννηση

Ένας Θησέας χάρμα οφθαλμών θριάμβευσε στο ΔΑΚ Καρδίτσας με 0-3 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και έφτασε τους έξι βαθμούς. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη επέβαλε τον ρυθμό της απ’ την αρχή της αναμέτρησης με γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Βελεστινιώτη τεχνικό να καθοδηγεί άριστα την ομάδα του και να κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της.

Ο Κουτσιρίμπας ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά τοποθετήθηκαν οι Καψιώτης, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουΐχε και Διαμαντόπουλος. Στον άξονα του κέντρου ανασταλτικό ρόλο είχαν οι Οικονόμου και Κοτζαθανάσης, ενώ πίσω από τον φορ Βλάχο κινούνταν οι Αγιασιώτης ως επιτελικός και οι Δημητριάδης (αριστερά) και Πέτσης (δεξιά) ως ακραίοι.

Στο 2’ από κεφαλιά-πάσα του Βλάχου, ο Αγιασιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ με το κουντεπιέ, δίνοντας πολύ γρήγορο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 29’ ο  Γόρδιος πέρασε από αρκετά πλάγια θέση τον εξερχόμενο Κουτσιρίμπα και πλάσαρε, αλλά ο Καψιώτης πρόλαβε να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ ο Κουτσιρίμπας έκανε θετική επέμβαση στο 44’ με προσπάθεια του Τσιάτα.

Στο 53’ ο Αγιασιώτης «έσπασε» στον Βλάχο κι αυτός με πλασέ «σκότωσε» την Αναγέννηση Καρδίτσας, αφού σε εκείνο το σημείο τελείωσε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι. Μάλιστα, ο Θησέας «χτύπησε» πολύ γρήγορα και για τρίτη φορά. Στο 58’ ο Πέτσης έκανε την ατομική προσπάθεια και έβγαλε την ασίστ στον Βλάχο, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο του Θησέα  με σουτ.

Στο 70’ το σουτ από πλάγια θέση του Αγιασιώτη πέρασε κοντά στην εστία, ενώ στο 76’ ήταν η κατάληξη της κεφαλιάς του Γιαουπλάρι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναστασίου, Αναγνωστόπουλος, Καπετάνος, Ξανθόπουλος, Δ. Αλεξίου (69’ Τζέλλος), Τεπερεκίδης (32’ Παπαδόπουλος), Γόρδιος (60’ Βαταμίδης ), Λουκάς, Πρίφτι (32’ Τσιάτας), Καρβούνης, Παπαδημητρόπουλος

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Διαμαντόπουλος (61’ Μπόρας), Βαν ντε Γουΐχε, Γιαουπλάρι, Κοτζαθανάσης,  Πέτσης, Αγιασιώτης (82’ Ζάχος), Βλάχος (69’ Χατζησταμάτης), Οικονόμου, Δημητριάδης (58’ Σφάκας)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.