Θριαμβευτικά στους τέσσερις του Κυπέλλου η Αγχίαλος, 5-0 τα Λεχώνια

Για πρώτη φορά στην ιστορία της με το θριαμβευτικό 5-0 επί της Ένωσης Λεχωνίων-Νηλέα προκρίθηκε στους τέσσερις του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ η Αγχίαλος. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου θα αντιμετωπίσει  στα ημιτελικά τον νικητή του αγώνα Ρήγας-Αίας.

Ο Νούσιας στο 14’ με φανταστική εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια δεξιά έκανε το 1-0, ενώ ο Απριγιάν με άψογο πλασέ μετά από πάσα του Νούσια στο 27’ σημείωσε το 2-0. Στο 30’ ο Καραγιώργος μετά από παράλληλη σέντρα του Τσάκαλου άδειασε αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα για το 3-0. Στο 61’ με μία βολίδα εκτός περιοχής ο Θάνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 83’ ο Τσάκαλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τεχνικό αριστερό σουτ στο δεξί παραθυράκι.

Θυμίζουμε ότι στις 22/12 θα παίξουν Αλμυρός-Θησέας και στις 5/1/2020 Ρήγας-Αίας και Σκόπελος-Ακρόπολη σε μονούς αγώνες.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Καγιάννης, Τσάκαλος, Δράγνης, Μαγιόγλου (63’Σίμος) Τσέλιος, Νούσιας  (67’ Αρμάγος), Απριγιάν (46’ Δημακόπουλος), Καραγιώργος, Δαμάσκος, Απ. Θάνος (75’ Σγατζής), Στεργιόπουλος

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧ. ΝΗΛΕΑ: Αϊδινής (80’ Στεργιούλας), Τζιώλας (46’ Μακρής), Σκαμπαρδώνης, Μανούσος, Μούτος, Χαϊδούσης, Γεωργιάδης, Τρελόπουλος, Μπικοράρος, Βαγιόπουλος, Κιπτίου (82’ Αθ. Θάνος)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.