Θρίαμβος στο Πρωτάθλημα Ελλάδος για τη σχολή χορού Love 2 Dance

Για θριαμβευτικά αποτελέσματα των αθλητών-χορευτών της στο κλειστό Γήπεδο Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα Ελλάδος 2019 Αθλητικού Χορού την περασμένη Κυριακή κάνει λόγο η βολιώτικη σχολή Love 2 Dance-Volos Dance sport Academy σε δελτίου Τύπου που εξέδωσε. Αναλυτικά:

“Πρωτοφανής για τα Ελληνικά και Βολιώτικα δεδομένα του Αθλητικού Χορού είναι η επιτυχία των Αθλητών της Σχολής Χορού “Love 2 Dance-Volos Dance sport Academy”.

Την Κυριακή 10/2/2019 διεξήχθη στην Αθήνα, στο κατάμεστο κλειστό Γήπεδο Αμαρουσίου, το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2019 Αθλητικού Χορού από την Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Τα θριαμβευτικά αποτελέσματα είναι μια δικαίωση για την μακράν καλύτερη σχολή χορού του Βόλου και μία από τις κορυφαίες πανελλαδικά.

  1. NikolayKolev-Κατερίνα Κρατήρα

Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στην ΔΘΝ Κλάση LatinAdults (5 dance).

Στη δυσκολότερη και πολυπληθέστερη από συμμετοχές κατηγορία, οι αθλητές αλλά και συγχρόνως προπονητές της Love 2 Dance κατέλαβαν την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, αποδεικνύοντας πλέον και με την σφραγίδα ότι είναι το καλύτερο Αθλητικό Ζευγάρι της Ελλάδας.

  1. Κωσταντίνος Κρατήρας-Λίλα Καρτάλη

Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στη ΔΘΝ Κλάση Latin Junior (5 dance).

Το μόλις λίγων μηνών Αθλητικό ζευγάρι με το αστείρευτο ταλέντο (ο Κωνσταντίνος είναι αδερφός της Κατερίνας), με την πολύ σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονητών τους Nikolay & Κατερίνας, αλλά και με πολλές θυσίες και κόπο (η Λίλα είναι μία αριστούχος μαθήτρια από την Καβάλα, η οποία σχεδόν κάθε εβδομάδα έρχεται στο Βόλο 2-3 μέρες για προπόνηση) κατέκτησαν την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή στην ιδιαίτερα δύσκολη Διεθνή κατηγορία που συμμετείχαν.

  1. Αχιλλέας Κρανούλης-Ζωή Παπαϊωάννου

Πρωταθλητές Ελλάδος 2019 στη  ΔΘΝ Κλάση Standard Adults (5 dance).

Ένα σχετικά νέο ζευγάρι λίγων μηνών από τη Λάρισα, που έρχεται σχεδόν καθημερινά στη σχολή μας για μαθήματα και προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του Nikolay και της Κατερίνας και χορεύει Standard&Latin, κατέκτησε την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή στην Διεθνή κατηγορία που συμμετείχαν.

Όλα τα παραπάνω ζευγάρια έχουν κάνει το μεγαλύτερο βήμα, που πέραν του Τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος, τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα 2019.

Επιπλέον διακρίσεις των χορευτών της σχολής μας:

  1. Κωσταντίνος Κρατήρας-Λίλα Καρτάλη

2η θέση και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1dancewaltzjunior.

  1. Αχιλλέας Κρανούλης-Ζωή Παπαϊωάννου

2η θέση 3 dance latin.

  1. Κωσταντίνος Πετρόπουλος-Φωτεινή Αγάπη Κατσιούπη

1η θέση 1 dance waltz juvenile.

1η θέση 1 dance cha cha juvenile.

1η θέση 1 dance jive juvenile.

  1. Νίκος Πεκρίδης-Πένυ Στεργίου

2η θέση 1 dance rumba adults.

3η θέση 3 dance latin adults.

  1. Ελίτα Μπουρού

1η θέσηSolo rumba youth.

  1. Αμέλα Πέππα

2η θέσηSolo cha cha youth.

  1. Εύη Παπαδοπούλου

6η θέσηSolo cha cha junior.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές και Προπονητές της “Love 2 Dance”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.