Θρηνεί την απώλεια του Γιώργου Ξυπτερά η οικογένεια του Θησέα

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, παλεύοντας γενναία με σοβαρή ασθένεια, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, ο Γιώργος Ξυπτεράς, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα για πολλά χρόνια στον Θησέα Αγριάς και ήταν ένας άοκνος εργάτης του συλλόγου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Θησέα είναι συγκλονισμένη με την απώλειά του, με τη διοίκηση να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναφέρει: «Η οικογένεια του Θησέα Αγριάς, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για την απώλεια του Γεώργιου Ξυπτερά, ενεργού μέλους του συλλόγου μας. Ο Γεώργιος Ξυπτεράς υπήρξε άοκνος συνεργάτης του συλλόγου μας, προσφέροντας τα μέγιστα επί σειρά ετών. Το διοικητικό συμβούλιο και σύσσωμος όλος ο σύλλογος εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και την αμέριστη συμπαράστασή. Καλό παράδεισο φίλε, Γιώργο».

Επίσης τα συλλυπητήριά της εκφράζει και η ακαδημία του Θησέα: “Δυστυχώς η οικογένεια του Θησέα Αγριάς από σήμερα είναι φτωχότερη. Ο Γιώργος Ξυπτέρας, ενεργό μέλος, φανατικός οπαδός και παράγοντας του συλλόγου μας έχασε την μάχη που έδινε εδώ και πολύ καιρό με την ανίατη ασθένεια του. Παλικάρι μέχρι το τέλος, πρόσφατα τον είδαμε να είναι παρών στην επιτυχία του συλλόγου μας στον τελικό του κυπέλλου και να πανηγυρίζει με δάκρυα στα μάτια την τεράστια επιτυχία της ομάδος μας. Φίλε Γιώργο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου! Η οικογένεια του Θησέα Αγριάς θα σε έχει στην καρδιά του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.