Θρήνος στον Βόλο- «Έφυγε» ο Αντώνης Μάνδαλος

Σε ηλικία μόλις 60 ετών

Με μία σοκαριστική είδηση έρχεται αντιμέτωπη η κοινωνία της Μαγνησίας και ο αθλητικός κόσμος καθώς ο Αντώνης Μάνδαλος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα το πρωί!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητής των μικτών ΕΠΣΘ τα τελευταία χρόνια βρέθηκε σε ιατρείο σήμερα το πρωί και φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή!

Ο Αντώνης Μάνδαλος γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1962 και καταγόταν από την Αλίαρτο Βοιωτίας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την ομάδα του Παναλιάρτου μέχρι να έρθει στοn Βόλο το 1980. Από εκείνο το σημείο φόρεσε  για 18 συναπτά έτη τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και παραμένει στην ιστορία ως ο παίκττης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των «ερυθρολεύκων».

Συγκεκριμένα, κατέγραψε 532 συμμετοχές σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική  μαζί με τις συμμετοχές του σε αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος.

Είχε μάλιστα υπάρξει και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και πρώτος προπονητής των «ερυθρόλευκων», όπως και σε Αστέρα Ριζομύλου, Ρήγα Φεραίου και Θησέα Αγριάς. Τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρώτος προπονητής των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ εργαζόταν στη ΔΕΥΑΜΒ, ως διοικητικός υπάλληλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.