Tι ακολουθεί για τη Νίκη Βόλου…

Αλλαγές προσώπων, ανανέωση με Βοσνιάδη και ΑΜΚ

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση, η διοίκηση της  Νίκης Βόλου καλείται πλέον να τρέξει όλα τα θέματα που προκύπτουν για τη συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2, είτε σε ό,τι έχει να κάνει με τις προϋποθέσεις, ή με το αγωνιστικό κομμάτι.

Όσον αφορά το δεύτερο, το κύριο θέμα αυτήν τη στιγμή είναι ν’ ανανεωθεί η συμφωνία με τον Αλέκο Βοσνιάδη, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά και τις συζητήσεις να φέρνουν αποτέλεσμα άμεσα, πιθανότατα εντός της εβδομάδας, αλλά και για τις υπόλοιπες θέσεις, στις οποίες δεν αποκλείεται να υπάρχουν αλλαγές προσώπων και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι πρότινος. Αλλαγές αναμένονται και στο αγωνιστικό υλικό, με αποχωρήσεις παικτών που βρίσκονται τώρα στο δυναμικό της ομάδας. 

Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, με βάση τα τωρινά δεδομένα, αφού μέχρι 23 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν κλείσει και τα θέματα του μετοχικού κεφαλαίου και της εγγυητικής, ώστε η Νίκη Βόλου να πάρει κανονικά την άδεια συμμετοχής στη νέα Super League 2. 

Για το γηπεδικό, η Νίκη έχει πάρει το Πανθεσσαλικό Στάδιο από τον Δήμο Βόλου για τη επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ βάσει νόμου, η διοίκηση θα κινηθεί στο πλαίσιο που προβλέπεται, ζητώντας να τηρηθούν τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλες τις ΠΑΕ. Αυτήν τη στιγμή, όπως αναφέρεται και από την πλευρά της διοίκησης, το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται στις 300 χιλιάδες ευρώ, και θα ακολουθήσει μία νέα αύξηση για να φτάσει τις 400 χιλιάδες ευρώ, και πιθανότατα μία ακόμη με δυνατότητα αγοράς μετοχών και από φιλάθλους της ομάδας. 

Όλα όσα προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος ωστόσο θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 23 Ιουλίου, αφού τότε θα εξεταστούν οι φάκελοι των ΠΑΕ για συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.