Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου το ξεκίνημα για το πόλο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β

Το σύνθημα «Τα παιδιά δίνουν το σύνθημα για το μέλλον» είναι αυτό που αρμόζει και ισχύει για όλα τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2019. Πράγματι μετά από χρόνια η Υδατοσφαίριση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β έχει πραγματοποιήσει εκτός  της συμμετοχής στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών και αξιόλογες εμφανίσεις σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Το ξεκίνημα για όλους τους αθλητές και αθλήτριες όλων των ομάδων Υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. θα πραγματοποιηθεί στη πρώτη συγκέντρωση του τμήματος τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ώρα 08.00 μ.μ. στο Κολυμβητήριο Βόλου.

Προπονητές για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι ο Λάμπρος Καρύδας και ο Στάμος Μακρής.

Στην πορεία θα ενσωματωθεί στο προπονητικό τημ και προπονήτρια, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις υποδομές του τμήματος και δίνοντας νέες ευκαιρίες στα παιδιά της περιοχής μας από οκτώ ετών και πάνω να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Την εφορία του τμήματος απαρτίζουν ο αντιπρόεδρος του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Κώστας Μαλαμούσης, και οι έφοροι Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Γιώργος Δαράκης.

Για νέες εγγραφές στα τμήματα υποδομών και εκμάθησης οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές και εφόρους του τμήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.