Τη Δευτέρα η σύσκεψη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου

Tην Παρασκευή η παράδοση του προπονητικού από την ΠΑΕ

«Είναι νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε» αναφέρουν μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ωστόσο κάποια στιγμή προφανώς θα έρθουν και θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο εξελίξεις.

Αρχικά αυτό που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή θα είναι η παράδοση του αθλητικού κέντρου που βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Φερών Βελεστίνου από την ΠΑΕ και τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, για να ακολουθήσει την ερχόμενη Δευτέρα, όπως αναφέρεται το ΔΣ του Ερασιτέχνη ώστε να διαφανεί τι θα ακολουθήσει από κινήσεις για το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Το μοντέλο της Διοικούσας Επιτροπής είναι δεδομένο ότι θα προτιμηθεί. Είναι άλλωστε δοκιμασμένο στο τμήμα του μπάσκετ και αυτό θέλει να εφαρμόσει ο Ερασιτέχνης και στο ποδόσφαιρο, μιας και ήρθε στο προσκήνιο η αρνητική εξέλιξη του υποβιβασμού. Αυτό το μοντέλο προκύπτει λοιπόν και για τη διαχείριση της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Βέβαια, όλα εξαρτώνται από το τι ενδιαφέρον μπορεί να υπάρξει για ν’ αναλάβει κανείς την ομάδα, τι εχέγγυα θα παρουσιάσει στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, και από εκεί και πέρα τι αποφάσεις θα λάβει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Όλες αυτές οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο και ταχύτητα από την πλευρά του ΔΣ, ώστε από εκεί και πέρα να οριοθετηθούν και οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Γ’ Εθνική πάντως δεν θα είναι εύκολη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Προφανώς όλα θα εξαρτηθούν από τους στόχους που θα τεθούν., ώστε να στηθεί μία ομάδα που θα επιδιώξει την επίτευξή τους, και θα μπορέσει η διοικούσα επιτροπή να ανταπεξέλθει, προχωρώντας σε κάλυψη όλων των εξόδων, από τις μετακινήσεις μέχρι και την ασφάλιση των παικτών που προβλέπεται για τη νέα χρονιά.

Το σενάριο να ζητηθεί η ενεργός συμμετοχή του Ευριπίδη Τσιμπανάκου πάντως παραμένει στο προσκήνιο. Αυτός ήταν άλλωστε που είχε αναλάβει την ομάδα στη Γ’ Εθνική και το να συνεχίσει να αποτελεί τον επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν αποκλείεται να του προταθεί. Το τι θα πράξει ο ίδιος από εκεί και πέρα εφόσον δεχθεί τέτοια επίσημη πρόταση, εξαρτάται από τον ίδιο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.