Τη “δυνατή” του ομάδα βάζει με Ολυμπιακό Β. ο Αντωνίου

Ένα μεγάλο φιλικό δίνει σήμερα Σάββατο στις 18.15 στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου, που θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν πλέον οι δύο διοικήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν το έβδομο φιλικό και το δεύτερο με ομάδα Σούπερ Λιγκ μετά τον Άρη, αλλά η ΑΕΛ θα έρθει πιο πλήρης, αφού σήμερα ο προπονητής της, Σωτήρης Αντωνίου, έχει αποφασίσει να παρατάξει τη δυνατή του ομάδα, ενώ την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια (9/9, 21:00) θα αγωνιστούν παίκτες της Κ19 της ΑΕΛ καθώς και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αφίχθησαν τελευταία στην ομάδα, αλλά και άλλοι που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία των βυσσινί παίρνει πολύ στα σοβαρά το τεστ με τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλοντας να διαπιστώσει την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA. Μόρας, Ζίζιτς και Κάσσος έχουν τεθεί εκτός και ανεβάζουν ρυθμούς, για να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων στα τέλη του μήνα, ενώ οι υπόλοιποι αναμένεται να μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, Ευθυμιάδης και Ναζίμ όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν, ενώ οι απόντες θα είναι οι «μόνιμοι» Καμπλιώνης και Διβανές.

Ασφαλώς η ιδιαιτερότητα του αγώνα θα είναι πως θα αφιερωθεί στη μνήμη του Θανάση Βήττα, του παλαίμαχου μεγάλου άσου του Ολυμπιακού Βόλου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και η διοίκηση θα τον τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα  μέσω της οικογένειάς του. Γι’ αυτό μέσω σχετικής ανακοίνωσης καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εκτός από το να απολαύσουν ένα σπουδαίο φιλικό με μία ομάδα της  Super League, να τιμήσουν όλοι μαζί αυτόν τον αξέχαστο αθλητή, που τίμησε επί σειρά ετών τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Επίσης, να τονιστεί ότι η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να μην ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού στο σαββατιάτικο φιλικό με την ΑΕΛ για λόγους ασφαλείας κι έτσι το ματς θα διεξαχθεί μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.