Τι ζητούν ομάδες της Γ’ Εθνικής για επιστροφή στη δράση

Μπορεί σε γενικότερο πλαίσιο οι τοποθετήσεις για το μέλλον της Γ’ Εθνικής να είναι περιορισμένες,ωστόσο οι ομάδες που συμμετέχουν στον 9ο Όμιλο συναντήθηκαν και ζητούν συγκεκριμένα πράγματα για την επιστροφή στη δράση.

Συγκεκριμένα, οι σύλλογοι του 9ου ομίλου απαιτούν τα εξής:

-Τη διεξαγωγή των αγώνων με παρουσία φιλάθλων στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων. «Πέραν ότι μιλάμε για υπαίθριους χώρους οι οποίοι προσφέρουν τη δυνατότητα στον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί κοντά στην ομάδα του, το εισιτήριο αποτελεί το βασικό και πιο άμεσο έσοδο των ομάδων μας» αναφέρεται.

-Οι γηπεδούχες ομάδες ν’ αναλάβουν την υποχρέωση να καλύψουν μόνο τα έξοδα της αμοιβής των διαιτητών και των παρατηρητών αγώνα και διαιτησίας, με την ΕΠΟ να αναλαμβάνει να καλύψει τα οδοιπορικά των (κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνεται και μέσω των ΕΠΣ δίχως να εμπλέκονται τα σωματεία), καθώς και την αναστολή καταβολής προστίμων λόγω καρτών για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

-Κάλυψη των εξόδων μετακίνησης και διαμονής των ομάδων μέσω των Περιφερειών και των Δήμων.

-Οικονομική ενίσχυση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ, δεδομένης της απώλειας εσόδων (παύση εκδηλώσεων, αδυναμία εξεύρεσης χορηγών, απουσία κόσμου) λόγω πανδημίας.

-Την υποχρέωση για τεστ κορωνοϊού να την επωμιστεί η Υγειονομική Περιφέρεια και όχι τα ίδια τα σωματεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.