Τηλεδιάσκεψη για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής

Περιμένει την επανέναρξη της δράσης η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Τα σενάρια για το μέλλον της κατηγορίας της Γ’ Εθνικής δίνουν και παίρνουν. Εκπρόσωποι και από τους 10 ομίλους της Γ’ Εθνικής ζήτησαν με αίτημά τους τηλεδιάσκεψη με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που είναι υπεύθυνη για την εν λόγω κατηγορία, με τη διαδικασία να λαμβάνει χώρα αύριο Τρίτη.

Όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα, παίκτες εγνωσμένης αξίας και με παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες, οι οποίοι αγωνίζονται και στους δέκα ομίλους της Γ’ Εθνικής αποφάσισαν και έστειλαν επίσημο έγγραφο με σκοπό να ενημερωθούν σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων και στην συνέχεια για την ημερομηνία έναρξης των αγώνων.

Στην προσπάθεια αυτή αρωγός είναι και ο ΠΣΑΠ που έλαβε και αυτός επίσημο έγγραφο μέσω δικηγόρου από τους παίκτες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας καθώς έκδηλη είναι η αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, προσφάτως και ομάδες της κατηγορίας με ανακοίνωσή τους είχαν ζητήσει να ενισχύσει την προσπάθειά τους η ΕΠΟ, ώστε να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση και να ληφθούν πρωτοβουλίες και αποφάσεις για οικονομική ελάφρυνση.

Την ίδια στιγμή, τις δικές της διαδικτυακές ευχές στέλνει η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θέλοντας και τα μέλη της να επιστρέψουν σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

«Να ξανασυναντηθούμε σύντομα» αναγράφεται στην ευχετήρια κάρτα της ομάδας, μαζί με τις καθιερωμένες ευχές για χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή η Δήμητρα Ευξεινούπολης έχει τονίσει ότι θέλει την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για οριστική διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας για φέτος.

Βασικό σενάριο πάντως και για τη συγκεκριμένη αθλητική κατηγορία είναι αυτό της διεξαγωγής του ενός γύρου, εφόσον το πρόγραμμα ημερολογιακά δεν βγαίνει…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.