Τηλεδιάσκεψη και σενάρια…

Σχετικά με την ολοκλήρωση της Football League και με την αναδιάρθρωση(;)

Την ώρα που η Super League αναμένεται να συνεδριάσει για το μέλλον της πρώτης εθνικής κατηγορίας αύριο Πέμπτη, μία άλλη τηλεδιάσκεψη, της διοργανώτριας Αρχής SL2-FL, θα λάβει χώρα όπου και αναμένεται να συζητηθούν διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα αυτό της αναδιάρθρωσης αλλά και της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος.

Μπορεί απόφαση να μη ληφθεί όσον αφορά το πρώτο θέμα, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτε, όμως είναι δεδομένο ότι κάποιες απόψεις θα ακουστούν από διάφορες πλευρές.

Η στάση του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και της Νίκης είναι δεδομένη, αφού αμφότερες οι ΠΑΕ στηρίζουν το σενάριο της αναδιάρθρωσης με κατάργηση ουσιαστικά της Super League 2 και τη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος B’ Εθνικής σε δύο ομίλους.

Από την πλευρά της διοργανώτριας Αρχής έχει τονιστεί πάντως μέσω του προέδρου της κου Λεουτσάκου ότι αυτό το θέμα έρχεται δεύτερο και θα συζητηθεί ουσιαστικά όταν ξεκαθαρίσει τι γίνεται με την πανδημία του κορωνοϊού. Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθούν οι τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League, και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να γίνει αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Football League στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι τριών ΠΑΕ, όπως έχουν προκύψει μετά τις σχετικές εκλογές. Τρίκαλα, Καβάλα και Iάλυσος Ρόδου θα εκπροσωπήσουν την κατηγορία στην τηλεδιάσκεψη, αν και η στάση των συλλόγων φαίνεται να είναι κοινή τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το θέμα της αναδιάρθρωσης. Πάντως, η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται γενικά να δώσει βάση στον προγραμματισμό της επόμενης μέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.