Τηλεφώνημα του Μουρίνιο σε «Σωκράτη», τον θέλει στη Γιουνάιτεντ

Ένα τηλεφώνημα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα στην διαφαινόμενη μεταγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στην Άρσεναλ.

Η γερμανική ιστοσελίδα sport.de, που επικαλείται πηγές αλλά και πληροφορίες από το «Funke Sport», αποκάλυψε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποκτήσει πλέον προβάδισμα από την Άρσεναλ στην διεκδίκηση του «Σωκράτη», σημειώνοντας ότι ο Πορτογάλος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» επικοινώνησε προσωπικά στο τηλέφωνο με τον 29χρονο αμυντικό, προκειμένου να του ζητήσει να έρθει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην διεκδίκηση του νυν αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ πάντως, βρίσκονται και ιταλικές ομάδες.

Το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου με την Ντόρτμουντ λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο η γερμανική ομάδα έχει αποφασίσει την πώλησή του από φέτος, με σκοπό να εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος, θέλει επίσης να αποχωρήσει, διακρίνοντας έλλειψη ισχυρής νοοτροπίας στους στόχους της ομάδας.

«Η επόμενη σεζόν είναι η επόμενη σεζόν», δήλωσε μετά την «φιλική» ισοπαλία (1-1) με τους Λος Άντζελες FC, το βράδυ της Τετάρτης (23/5) στην Καλιφόρνια, όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.