Τίμησε Σαρακατσάνη και Αγαγιώτου η ΕΣΚΑΘ

Στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, η διοργανώτρια αρχή βράβευσε την προπονήτρια της Εθνικής Κωφών Γυναικών μπάσκετ κα Αποστολία Ζέρβα, όπως επίσης τις δύο Βολιώτισσες αθλήτριες της Εθνικής Κωφών, Λαμπρινή Αγαγιώτου και Λία Σαρακατσάνη. Η βράβευσή τους αφορούσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας τον Ιούλιο του 2017, αλλά και στο Πανευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης το 2016 με την Εθνική Ομάδα Κωφών Γυναικών.

Ο τελικός διεξήχθη παρουσία του προέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρη Ντούγκου, του αντιπροέδρου κ. Νίκου Φαρμάκη, των μελών του Δ.Σ. κ. Απόστολου Κρεμαστά, Βάιου Φαλάγγα, Χρήστου Παππά και Κωνσταντίνου Ζέικου, του μέλους του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνου Εθνικών ομάδων κ. Κωνσταντίνου Νικάκη, του καθηγητή διαιτησίας και μέλους της ΚΕΔ/ΕΟΚ κ. Κώστα Κορομηλά, του αρχιδιαιτητή κ. Νίκου Πιτσίλκα καθώς και από την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ του κ. Γιώργου Βαρνά. Παρόντες ήταν ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού της ΕΣΚΑΘ κ. Ζήσης Δότας και οι περιφερειακοί προπονητές κ.κ. Αντώνης Μυριντζής και Βαγγέλης Τζέλλας.

Την αναμνηστική πλακέτα στην κα Ζέρβα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος, ενώ στις Αγαγιώτου και Σαρακατσάνη απένειμαν πλακέτες οι κ.κ. Νίκος Γεωργόπουλος, Αποστόλης Κρεμαστάς, μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ.

Τις απονομές μεταλλίων ανέλαβαν στην Αναγέννηση ο κ. Ζήσης Δότας και του κυπέλλου ο κ. Βάιος Φαλάγγας, ενώ τα μετάλλια στον Σπάρτακο απένειμαν οι κύριοι Δότας και Ζέικος.

Τέλος, το τρόπαιο στον κυπελλούχο Σπάρτακο παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος.

πηγή: karditsasportiva.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.