Τιμωρημένος ο Χατζόγλου στη Νίκη Βόλου

Μία από τα ίδια για τη Νίκη η εικόνα στην προπόνηση της Τετάρτης, καθώς ο Παπαδήμας ξανάκανε ατομικό, ενώ οι Τζήμας, Μαλακασιώτης, Παρασκευαΐδης και Παπαγεωργίου εξακολουθούν να είναι τραυματίες, με τον τερματοφύλακα της Νίκης να έχει αυξημένες πιθανότητες να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής με τον Διαγόρα Σεβαστής. Ακόμη, τιμωρημένος είναι ο Χατζόγλου, που συμπλήρωσε κάρτες.

Η Νίκη έχει να κερδίσει από τις 5 Μαρτίου και έχοντας να αντιμετωπίσει δυο ποιοτικές ομάδες μέχρι το τέλος, τον Διαγόρα Σεβαστής και τον Απόλλωνα Λάρισας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έρθει ως πρωταθλητής στο Π. Μαγουλάς και χωρίς την ανάγκη βαθμών, θα προσπαθήσει αφενός για την επιστροφή στις επιτυχίες και αφετέρου για την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και το καλύτερο δυνατό φινάλε, για να γλυκάνει λίγο τους φίλους της, που έχουν πάρει αρκετές πίκρες φέτος και γι’ αυτό οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής για τον αγώνα της Κυριακής ορίστηκε ο άπειρος Ζαμπάλας, που θα διευθύνει μόλις το τρίτο του ματς στη Γ’ Εθνική, έχοντας ανέβει φέτος στους πίνακες της εν λόγω κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.