Την 5η θέση στο Ακροβατικό πήρε η Εθνική με την Αμεραλή και τον Κουκουσέλη στη σύνθεσή της

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την 5η θέση στον απευθείας τελικό του Ακροβατικού (Acrobatic Routine) κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα, στο φινάλε των αγωνισμάτων της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Παρισιού, σήμερα το απόγευμα (5/8).

Η ομάδα μας, με την Μαρία Ιωάννα Αμεραλή και τον Στυλιανό Κουκουσέλη-Φούσκη του ΝΟΒΑ, καθώς και τις Θάλεια Δαμπάλη, Όλγα Ιμβριώτη, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, βαθμολογήθηκε με 206,8142 β. για την εκτέλεση του προγράμματός της, με θέμα χορογραφίας “It” και κατετάγη 5η ανάμεσα σε οκτώ ομάδες που μετείχαν στον τελικό.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία (που αγωνίζεται ως ανεξάρτητη με τα χρώματα της E.A.) με 244,8321 βαθμούς, το ασημένιο η Ισπανία με 242,2428 β. και το χάλκινο η Ιταλία με 219,2545 β.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης επιστρέφει στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” της Αθήνας στη 01:25 τα ξημερώματα της Πέμπτης (6/8), με τις αποσκευές της φορτωμένες και με τα δύο χρυσά μετάλλια των αδερφών Άννας Μαρίας και Ειρήνης Μαρίνας Αλεξανδρή, σε Ελεύθερο και Τεχνικό Ντουέτο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.