Την άλλη βδομάδα μπαίνει ο Μασάντο στον Ολυμπιακό Βόλου

Τις προπονήσεις τους μέχρι την Παρασκευή θα συνεχίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Χθες, Τρίτη οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν κανονικά, με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2016 να έχουν τελειώσει γι’ αυτούς με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η γκραν-γκινιόλ νίκη επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας τους βοήθησε, ώστε να κάνουν καλές γιορτές.

Μετά την Παρασκευή θ’ ακολουθήσει τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) ρεπό λόγω της γιορτής των Χριστουγέννων, για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές και να περάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις μέρες αυτές.

Ως γνωστόν στις προπονήσεις παίρνει μέρος εδώ και μέρες ο Μουκάμ, για τον οποίον άπαντες λένε τα καλύτερα λόγια για την αξία του, ενώ το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα μέχρι στιγμής, ο Πορτογάλος Μασάντο, είναι προγραμματισμένο να ενσωματωθεί στην ομάδα από τη νέα βδομάδα.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις των Ντα Κόστα, Μπρίτος και Στασινόπουλου αποτελούν οι τερματοφύλακες Κατσούλης, Παλιούρας, Μπουργάνης, οι πλάγιοι αμυντικοί Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Ανδρέας Κόκκας, Αγγελής, οι στόπερ Τέλλος, Κωστόπουλος, Ζώνας, Γκίτζιας, Πατσής, οι αμυντικοί χαφ Οικονόμου, Κολημήτρας, Πότσι, Σταύρου, οι επιτελικοί Μασάντο, Δήμος Κόκκας, οι εξτρέμ Ευθυμιάδης, Μουκάμ, Δωματάς και οι φορ Αναστασίου, Φλίγκος, σύνολο 23 παίκτες. Δεν αποκλείεται κάποιος απ’ αυτούς πάντως να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, μέχρι τα Χριστούγεννα δύσκολα θα γίνει κάποια νέα ανακοίνωση, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως ότι δε δουλεύουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι πάνω σ’ αυτό το κομμάτι.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι οφείλουν να παρουσιαστούν πολύ πιο βελτιωμένοι με το νέο έτος, κάνοντας αρχή από το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό κι αυτό δεν είναι υπόθεση μόνο των παικτών που αποκτήθηκαν και όσων θα αποκτηθούν, αλλά κυρίως της δουλειάς που θα γίνει όλες αυτές τις μέρες της διακοπής, οι οποίες είναι ευεργετικές για τον Τίμο Καβακά. Κι αυτό γιατί χωρίς την πίεση των επίσημων ματς θα μπορέσει απερίσπαστος να περάσει στους ποδοσφαιριστές τα στοιχεία που αυτός θέλει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.