Την έκπληξη οι Ν.Α. Νίκης με τον Μαγνησιακό, 3-3 στις καθυστερήσεις

Μεγάλη επιτυχία για τους Νέους Αθλητές Νίκης, που πήραν βαθμό στο 94’ από το φαβορί για την άνοδο και με πολλές πρωτοκλασάτες μεταγραφές Μαγνησιακό με σκορ 3-3 στο Παντελής Μαγουλάς για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.

Οι γηπεδούχοι, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-3 στην αρχή του δεύτερου μέρους, βρήκαν τις λύσεις στο τέλος και ισοφάρισαν, κάνοντας τη ζημιά στην ομάδα του Βαγγέλη Τάχου, που πίστεψε ότι το ματς τελείωσε και το πλήρωσε.

Σίγουρα η ισοπαλία αυτή είναι σα νίκη για τους πιτσιρικάδες του Κώστα Σταμέλου και την πανηγύρισαν μάλιστα ως τέτοια στ’ αποδυτήρια.

Το 0-1 έγινε στο 19’ από τον Παπαστεργίου μετά από ασίστ του Περεντίδη, ενώ ο Γκινίδης στο 50’ πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα Μιχαλόπουλου και από κοντά ισοφάρισε. Ο Μαγνησιακός στο 55’ και στο 65’ με τον Ίμπρα μετά από δεύτερη ασίστ του Περεντίδη και τον Κέκια, του οποίου το σουτ κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα, προηγήθηκε με 1-3.

Ωστόσο, οι Νέοι Αθλητές Νίκης στο 80’ και το 94’ με δύο γκολ του Πέτρου κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό, με τον Γκινίδη στο 3-3 να δίνει την ασίστ.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.