Την ερχόμενη Τετάρτη 27/10 το αναβληθέν Ανόρθωση-Μύτικας

Την ερχόμενη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, στο ΕΑΚ, ορίσθηκε το αναβληθέν παιχνίδι με τον Μύτικα Λάρισας και αναμένεται να υπάρξει μεγάλη προσέλευση κόσμου, αφού είναι και το μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πόλη μας ενώ παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, μιας και οι δυο ομάδες έχουν στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Εκεί όλα τα παιδιά της ακαδημίας έχουν δώσει ραντεβού και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ανδρική ομάδα, για άλλη μια σπουδαία νίκη, που θα φέρει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Τούρτα-έκπληξη στον προπονητή Θωμά Γεωργίου
Τούρτα-έκπληξη ετοίμασαν οι παγκορασίδες και οι παμπαίδες μαζί με την έφορο και «ψυχή» του γυναικείου τμήματος Γιαννουσά Τόνια, για τον προπονητή Θωμά Γεωργίου. Στο Σύλλογο το μότο τους είναι μια ομάδα μια οικογένεια και με τέτοιες εκδηλώσεις αυτό γίνεται ακόμα πιο δυνατό.


Ο Γεωργίου εκτός από αθλητής της αντρικής ομάδας με «βαρύ» βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες, είναι πτυχιούχος γυμναστής και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες δίνεται μεγάλο βάρος και ήδη η ακαδημία αριθμεί 90 μικρούς αθλητές και 35 μικρές αθλήτριες. Ο Γεωργίου, μαζί με τους άλλους προπονητές Μιχάλη Καπουρνιώτη, Δημήτρη Μπόγδανο, Βασίλη Κοντάκη και Χρήστο Σιμάκη, αποτελούν ένα έμπειρο και καταξιωμένο προπονητικό τιμ που δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε από την ακαδημία του συλλόγου να αναδειχθούν και καλοί αθλητές και καλοί άνθρωποι ταυτόχρονα, αλλά και που θα στελεχώσουν σε λίγα χρόνια την ανδρική και γυναικεία ομάδα του συλλόγου ή και μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.