Την Κυριακή στον Βόλο οι Γ’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών

Την Κυριακή 13/10 θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βόλου οι Γ’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών, οι οποίοι έχουν γίνει πλέον θεσμός και διεξάγονται κάθε χρόνο στον Βόλο με τη συμμετοχή εφέδρων αξιωματικών από όλη σχεδόν την Ελλάδα.
Η πρόταση, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και τελικά η καθιέρωση των σκοπευτικών αγώνων είναι μια κατάκτηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, που έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, παρά τα λιγοστά οικονομικά μέσα, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την πρωτοβουλία αυτή.
Η σκοπευτική ομάδα του ΣΕΑΝ Μαγνησίας αποτελείται από 12 εφέδρους αξιωματικούς που έχουν σημειώσει στους δύο προηγούμενους πανελλήνιους σκοπευτικούς αγώνες πολλές πρώτες νίκες σε ατομικό και ομαδικό αγώνισμα πιστολιού σταθερού στόχου και φέρουν τον Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας πρώτο στην κατάταξη πανελληνίως.
Στους Γ’ Πανελλήνιους Σκοπευτικούς Αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή 13/10 θα συμμετέχουν έφεδροι αξιωματικοί-αθλητές από τους Σ.Ε.Α.Ν.  Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Θεσσαλονίκης, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Σερρών, Φωκίδας. Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν αφορούν το πιστόλι 0,22 και 9mm σταθερού στόχου στα 25 μέτρα σε ατομικό και ομαδικό αγώνισμα.
Οι αγώνες αυτοί γίνονται με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων, την ανέλιξη και προάσπιση του εφεδρικού πνεύματος και αγαστής συνεργασίας μεταξύ των ΣΕΑΝ της χώρας καθώς επίσης ενισχύουν και προάγουν την ομόνοια και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ μεταξύ των Εφέδρων Αξιωματικών.
Οι Γ’ Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Εφέδρων Αξιωματικών τελούν υπό την αιγίδα της Ανωτάτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών (ΑΠΟΕΑ) καθώς και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ). Για το λόγο αυτό η ΑΠΟΕΑ δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διενέργεια και υλοποίηση των αγώνων αυτών με την παρουσία του Δ.Σ της ΑΠΟΕΑ καθώς και της ΣΚΟΕ στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.