Την Παρασκευή το πρώτο ματς στην τελική φάση των Νέων ανδρών του ΟΥΚΒ

Στο τσιπουράδικο «25αρι», χορηγού της ομάδας Νέων Ανδρών, συγκεντρώθηκαν αθλητές,  τεχνική ηγεσία και μέλη του Δ.Σ. του ΟΥΚ Βόλου, για να γιορτάσουν την πρόκριση στις 10 καλύτερες ομάδες της χώρας.

Την ομάδα απαρτίζουν οι παρακάτω αθλητές: Μόσιος, Νάσιος, Κουφιδάκης, Βλιώρας, Ανδρής,  Καραΐσκος, Γαργαλέτσος, Κοκκινάκης, Ντόνας, Τσίχλας Γ., Τσίχλας Σ., Νιζάμης, Στεφάνου, Γκανάτσιος, Μορφωνιός, Ιωάννου, Καλιμόπουλος, Βάτσιος, Ανδρόνογλου. Προπονητές οι κ. Ντόνας Γιώργος και Θωμάς Μεφσούτ.

Οι Νέοι Άνδρες του ΟΥΚ Βόλου ταξιδεύουν στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχουν στην Τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους από τη Παρασκευή (19/4), αφού την πρώτη αγωνιστική έχουν ρεπό.

Από τις 18 έως τις 21 Απριλίου, σε δύο ομίλους, οι 10 καλύτερες ομάδες της χώρας θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Βόλου συμμετέχει στον Β’ όμιλο.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Λάρισας, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΝΟ Πατρών, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΥΚ Βόλου, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, ΑΕ Χαϊδαρίου

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου είναι το εξής:

Πέμπτη, 18/4

ΝΟ Βουλιαγμένης-Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας-ΑΕ Χαϊδαρίου

Παρασκευή, 19/4

ΑΕ Χαϊδαρίου-ΝΟ Βουλιαγμένης, ΟΥΚ Βόλου-ΑΝΟ Γλυφάδας, Ολυμπιακός-ΑΕ Χαϊδαρίου, ΝΟ Βουλιαγμένης-ΟΥΚ Βόλου

Σάββατο, 20/4

ΟΥΚ Βόλου-Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας-ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΕ Χαϊδαρίου-ΟΥΚ Βόλου, Ολυμπιακός-ΑΝΟ Γλυφάδας

Κυριακή, 21/4

1Α-2Β (Ημιτελικός), 2Α-1Β (Ημιτελικός), 3Α-3Β (5η-6η θέση), 4Α-4Β (7η-8η θέση), Μικρός τελικός (3η-4η θέση), Μεγάλος Τελικός (1η-2η θέση)

Ο ΟΥΚΒ ευχαριστεί θερμά το τσιπουράδικο “25αρι”, μεγάλου χορηγού της ομάδας των Νέων Ανδρών όπως επίσης και το FITNESS FACTORY VOLOS BOX του κ.Πεσεξίδη  Αλέξανδρου που υποστηρίζει την ομάδα σε θέματα ενδυνάμωσης. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ συγχαίρουν θερμά αθλητές και προπονητές για την επιτυχία τους και τους εύχονται καλή επιτυχία στην Τελική φάση!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.