Την προσεχή Παρασκευή οι εκλογές στη Δάφνη

Την Παρασκευή 21.06.2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στα γραφεία του αθλητικού σωματείου Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση.

Μετά από την πρόσκληση του προέδρου Ιωάννη Τσάτσου πολλοί ήταν οι φίλοι και τα μέλη της ομάδας που παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση, δίνοντας στήριξη στην προσπάθεια της παρούσας διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός υπολογισμός, συζητήθηκαν αρκετά θέματα για το μέλλον της ομάδας και τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Ακολούθησε η παραίτηση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και προκηρύχθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την προσεχή Παρασκευή 28.06.2019 στα γραφεία της ομάδας στην οδό Αγίων Αναργύρων αρ. 71A  και από ώρα 5:00 μ.μ. ως 8:00 μ.μ.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως απαιτείται από τον προσφάτως ψηφισθέντα Νόμο. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές ως το βράδυ της Πέμπτης 27.06.2019 ώρα 22:00′ στην Εφορευτική Επιτροπή (τηλέφωνο 6974561823).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.