Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΕΟΣ Βόλου

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς και φίλους ΕΟΣ Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Μήλιος στην ομιλία του έκανε μια σύντομη αναφορά στην 90χρονη πορεία του Συλλόγου, 90 χρόνια πέρασαν από την ίδρυσή του, 90 χρόνια αγώνες, 90 χρόνια επιτυχίες, 90 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και στα νιάτα του τόπου. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών το 2019, και τονίζοντας για άλλη μία φορά ότι ο Σύλλογος παρέμεινε για 5η συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Ελλάδος.

Ζήτησε από τους γονείς, να στηρίζουν το έργο του Ορειβατικού και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν το Σύλλογο τη χρονιά που πέρασε.

Ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά, έδωσε το λόγο στον επίσημο προσκεκλημένο τον Κο Ιγγλέση Γρηγόρη, Πρόεδρο του ΧΚ Πηλίου, και την Κα Αγγελική Τομαρά εκπρόσωπο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΠΘΕ οι οποίοι στην ομιλία τους συνεχάρησαν το Σύλλογο για τις επιτυχίες του.

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ τίμησε την Αλίκη Αναστασοπούλου η οποία κατάφερε να κατακτήσει μία από τις ψηλότερες και πιο απαιτητικές κορυφές του τεράστιου αυτού ορεινού όγκου σε υψόμετρο 8848 μ., καθώς και ένα από παλαιότερα μέλη του Συλλόγου τον Αλέξανδρο Καγιά για την μεγάλη του εθελοντική προσφορά.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τυχερός ήταν ο αθλητής του τμήματος χιονοδρομίας Ρέντης Χρήστος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.