Με Αστέρα Ριζομύλου τελικά η Δήμητρα την Τετάρτη

Το φιλικό με τον Πρωτεσίλαο, που ήταν να γίνει την Τετάρτη (19/8), ακυρώθηκε μετά από αίτημα των Πτελεατών, κι έτσι η Δήμητρα βρήκε νέο αντίπαλο για το πρώτο της τεστ, που θα είναι την ίδια μέρα με τον Αστέρα Ριζομύλου, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η έδρα, κάτι που θα γίνει μέχρι την Τρίτη.

Όλη η περασμένη εβδομάδα κύλησε με διπλές προπονήσεις για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, ο οποίος θα δει μέσα από τα φιλικά πού πονάει η ομάδα, ώστε να κινηθεί ανάλογα στο μεταγραφικό πεδίο, αν και διαφαίνεται πως βασικοί στόχοι είναι ένας κεντρικός αμυντικός και ένας πολυθεσίτης στην επίθεση.

Να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο δόθηκε ρεπό και ότι από τις προπονήσεις απουσιάζουν δύο ποδοσφαιριστές που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και θα επανέλθουν κατά πάσα πιθανότητα από την επόμενη βδομάδα, ο Ζαντιώτης, που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό, και ο Τετριμμίδας, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.

Η εβδομάδα που διανύουμε, θα κυλήσει με μονές προπονήσεις, αφού εκτός του φιλικού της Τετάρτης είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο κι αυτό με τον Θησέα στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.