Την Τρίτη το πρώτο βήμα για τη Νίκη

Επικυρώνεται η βαθμολογία της Football League

Την προσεχή Τρίτη (28/5) στις 13:00 θα επικυρωθεί από τη Football League η βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος από την 11η θέση και κάτω, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Αυτό τυπικά θα σημάνει την πτώση του Ηρακλή στη νέα Football League.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Σας γνωρίζουμε πως την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
-Επικύρωση βαθμολογίας.
-Διάφορα Θέματα».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για τη Νίκη, για να κερδίσει το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία, αφού η επικύρωση της βαθμολογίας θα φέρει και την πτώση του Ηρακλή στη νέα Football League, τη στιγμή που υπάρχει η εκπεφρασμένη θέση του θεσσαλονικιώτικης ομάδας ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο εν λόγω πρωτάθλημα λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Έτσι λοιπόν θα αδειάσει μία θέση, την οποία δικαιούται βάσει της ποδοσφαιρικής νομοθεσίας να καλύψει η καλύτερη δεύτερη της Γ’ Εθνικής, που είναι ξεκάθαρα η Νίκη. Από κει και πέρα οι κυανόλευκοι του Βόλου θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 11 Ιουνίου, τότε δηλαδή που θα εκδικαστεί η υπόθεση των οφειλών σε παλιούς παίκτες Ηρακλή, ώστε μετά την επιβολή της ποινής των 33 βαθμών να ακολουθήσει η επίσημη δήλωση της διοίκησης ότι δεν πρόκειται να πάρει μέρος στη νέα Football League. Βέβαια, όλα αυτά μπορεί να τα προλάβει μία συμφωνία για αγορά ΑΦΜ μίας άλλης ομάδας από παραπάνω κατηγορία, οπότε και πάλι θα πρέπει να υπάρξει αντικαταστάτρια ομάδα του Ηρακλή. Από κει και πέρα το σενάριο περί αντιδράσεων από τις άλλες δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής, ώστε να γίνουν μπαράζ, για να καλυφθεί αυτή η θέση, υπάρχει, αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταστρατηγηθούν οι νόμοι εις βάρος της Νίκης.

Έτσι λοιπόν, αν όλα κυλήσουν ομαλά και χωρίς εκπλήξεις, στη Νίκη αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα χαμογελάσουν και θα κερδίσουν την άνοδό τους στην παραπάνω κατηγορία, που θα είναι επαγγελματική και θα επιτρέψει στην ομάδα να ξεφύγει από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.