Τίθενται την Τρίτη σε κυκλοφορία τα διαρκείας της Νίκης Βόλου

Αύριο Τρίτη 25 Ιουλίου βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης, που λόγω της επικείμενης παραχώρησης του Πανθεσσαλικού περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες. Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που στεγάζεται στον χώρο που βρισκόταν το Blue Star στο Π. Μαγουλάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1224 ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 ξεκινά η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά. Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης , μέσα από το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών διαμορφώνονται ενδεικτικά ως εξής:

-Gold: 250 €

-Basic: 100 €

-Fans: 70 €

-Ladies: 50 €

-Kids: 20 €

-Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες αλλά και τις επιμέρους εκπτώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.