ΤΚD: Μετάλλια για το Νικόμαχο Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο τελειώνει η χρονιά για τον Νικόμαχο Βόλου, αφού στον 3ο Προκριματικό Βορείου Ελλάδος κατέκτησε 5 χρυσά, 7 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια, ενώ εξασφαλίζει τη συμμετοχή 5 αθλητών του στα κλιμάκια για το έτος 2023, με τον δάσκαλο του συλλόγου Δημήτρη Τόρη να παραμένει προπονητής κλιμακίων και για το 2023.

Τα 5 χρυσά μετάλλια του συλλόγου κατέκτησαν οι Αργύρης Χλίτσιος Αργύρης στην κατηγορία Εφήβων καθώς και οι Ελένη Ψαρογιάννη Ελένη, Αθανάσιος Σανιδάς, Απόστολος Καραγιαννόπουλος και Μάριος Φραδέλος. Τα 7 ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Ευάγγελος Τόρης, Αργύρης Χλίτσιος στην κατηγορία Ανδρών, Χρήστος Αντωνίου, Νίκος Καραμπελιάς, Παναγιώτα Τσιούμα, Άγγελος Ζιώγκα και Χρήστος Σκεπετάρης. Τα 4 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ελένη Κρητικού, Άρτεμις Μπαντή, Σόνια Σανιδά και Αλεξάνδρα Τραγή.

«Ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Ζαχαράκης και το ΔΣ απονέμουν τα συγχαρητήρια  τους στους δάσκαλους Τόρη Δημήτριο και Τόρη Παύλο καθώς και στη βοηθό προπονητών Βογιατζή Αγγελική για την προετοιμασία της ομάδας και τα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα για το 2022» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.