Το 4Χ4 ο Ολυμπιακός στη Ν. Σμύρνη, πρώτος βαθμός για Λαμία

Η πρώτη… έξοδος του Ολυμπιακού από το Καραϊσκάκη στο εφετινό πρωτάθλημα στέφθηκε με επιτυχία, η οποία όμως ήρθε αρκετά δύσκολα. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη με κεφαλιά του Χασάν στις καθυστερήσεις (90+1′) και παρέμειναν στη κορυφή με την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες ίδρωσαν αρκετά απέναντι στους κυανέρυθρους. Οι παίκτες του Ανιγκό ήταν αρκετά καλοί, έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και στο 63ο λεπτό θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί εάν ο επόπτης Σπυρόπουλος είχε δει ότι ο Μασούρας καλύπτεται πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για πέναλτι στη φάση του 55ου λεπτού με το παρατεταμένο τράβηγμα του Παπαγεωργίου στον Μπουχαλάκη.

Πανιώνιος: Μανοϊλοβιτς (62’ Κότνικ), Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (83’ Οικονομίδης), Τσιλούλης (81’ Μανθάτης), Ντουρμισάϊ, Σπιριντόνοβιτς.

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74’ Χασάν), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58’ Νάτχο), Ποντένσε (81’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

Βαθμός στο 99′ για τη Λαμία στο Αγρίνιο

Πρώτος βαθμός για τη Λαμία στη φετινή Super League! Η Λαμία πάλεψε όσο δεν… πήγαινε το ματς στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και τελικά με γκολ (που δεν έπρεπε να μετρήσει) του Αντέτζο στο 99′ πήρε τον βαθμό (2-2), που βάσει της εικόνας του παιχνιδιού τον άξιζε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Μάζουρεκ (27′), ωστόσο η Λαμία που είχε χάσει πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο βρήκε την ισοφάριση στο 74′ με σκόρερ τον Επστάιν. Ωστόσο, η αναμέτρηση δεν είχε τελειώσει.

Στο 88′ ο Μανά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο 94′ ο Μιχάι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Ο Μαστούρ ανέλαβε την ευθύνη, νικήθηκε από τον εξαιρετικό Κυριακίδη, όμως ο Αντέτζο που είχε μπει νωρίτερα στην περιοχή διαμόρφωσε με πλασέ το 2-2.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάϊ, Άργκους (87’ Λουσέρο), Τσοκάνης, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο (80’ Καμαρά), Ντίας, Μάζουρεκ, Ουίλιαν (70’ Μανά), Μοράρ

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος (60’ Μαστούρ), Μπερτόλιο (78’ Καραγκούνης), Έπσταϊν (85’ Πλιάτσικας), Μπαράλες

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 12

2. ΠΑΟΚ 10

3. Ατρόμητος 10

4. Άρης 9

5. ΑΕΚ 9

6. Παναθηναϊκός 6

7. ΠΑΣ Γιάννινα 6

  1. Ξάνθη 5
  2. Παναιτωλικός 5
  3. Αστέρας Τρίπολης 3
  4. ΑΕΛ 3
  5. Λεβαδειακός 3
  6. Πανιώνιος 1
  7. ΟΦΗ 1
  8. Λαμία 1
  9. Απόλλων Σμύρνης 0

*Με μείον έξι ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, με μείον δύο ο ΠΑΟΚ…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.