Το 6o Volos Half Run ZeniΘ μεταφέρεται στις 10 Οκτωβρίου

Οι συνέπειες που προξενεί παγκοσμίως ο κορωνοϊός δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο το Volos Half Run ZeniΘ. Ανεπηρέαστο μόνο ως προς την ημερομηνία του, καθώς ο προγραμματισμός και οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται για τους συμμετέχοντες δρομείς θα μας περιμένουν όλους μερικούς μήνες αργότερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Έτσι ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Αθλητές, αθλούμενοι, ερασιτέχνες δρομείς όλων των ηλικιών, παιδιά, οικογένειες, ΑμεΑ, οι δεκάδες φιλοξενούμενοί μας από την Κύπρο, θα τρέξουν ή και θα περπατήσουν στην ομορφότερη διαδρομή που χαρίζει η πόλη μας από την παραλία του Βόλου ως τις Αλυκές, ενώ από φέτος οι αγώνες θα περνάνε και από τις οδούς Δημητριάδος και Ιάσωνος ώστε οι επισκέπτες να θαυμάσουν τρέχοντας ακόμη πιο εντυπωσιακές εικόνες.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι 2.000 ευρώ θα δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, το οποίο θα είναι το Ίδρυμα που θα στηρίξει φέτος η διοργάνωση συνεχίζοντας το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Το 6ο Volos Half Run ZeniΘ 21.2km θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με παράλληλους αγώνες εκτός από τη μεγάλη απόσταση, το 27ο I Love Volos Run 5.1km και τον Παιδικό Αγώνα 500m. Η συνδιοργάνωση γίνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και όλων των φορέων. Το ποσό συμμετοχής είναι 10 ευρώ, ενώ ο Παιδικός Αγώνας έχει βέβαια δωρεάν συμμετοχή. Οι εγγραφές γίνονται στο www.voloshalfmarathon.gr Όσες εγγραφές είχαν γίνει ως τώρα για την αρχική ημερομηνία του αγώνα, ισχύουν για τη νέα.

Δεκάδες σύλλογοι δρομέων από όλη την Ελλάδα θα δώσουν μαζικά το παρόν, ενώ ο Ευ Ζην Λεμεσού Κύπρου, αδελφοποιημένος με τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου από τη διοργάνωση του 2017, θα συμμετέχει στη διοργάνωση με μεγάλη αποστολή, αρκεί να έχει βέβαια ομαλοποιηθεί διεθνώς η κατάσταση στις πτήσεις.

Τεχνικό t-shirt θα πάρουν οι δρομείς του Volos Half Run ZeniΘ – I Love Volos Run, μάρκας luanvi, το πιο ελαφρύ που έχει δοθεί ποτέ, όπως ξεκίνησε να κάνει η διοργάνωση από πέρυσι. Αναμνηστικό μετάλλιο, ειδικά κατασκευασμένο μόνο για αυτόν τον αγώνα και με την επωνυμία του, θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες. Στο επόμενο διάστημα η διοργάνωση θα ανακοινώνει κάθε νέο και κάθε έκπληξη που θα επιφυλάσσει ο φετινός αγώνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.