Το 6ο WINTER CAMP 2017 στα Χάνια Πηλίου

Το 6ο WINTER CAMP 2017 (χειμερινό κάμπινγκ) διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai KAΡΑΤΕ από 20η έως 22η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου, με την συμμετοχή όλων των Εκπαιδευτών του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ (Full Contact).

Η πρώτη διοργάνωση για το 2017 θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο “ΤΑΣΙΑ”, όπως γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια, με τη συμμετοχή των παρακάτω εκπαιδευτών, δασκάλων και πρωταθλητών του Shinkyokushinkai:

από την Αθήνα οι Sensei Τσιάρας Δημήτριος, Νίκος Γιαννάκης και Ειρήνη Σκαπή, από τη Ρόδο οι Sensei Ευαγγελιδάκης Γεώργιος, Σεΐτης Μάνος και Παπαβασιλείου Νίκος και Sempai Eυαγγελιδάκης Άγγελος, από τα Χανιά οι Sempai Μιχάλης Αγαραστάκης και Μιχάλης Διγαλάκης, από την Ξάνθη ο Sempai Παπαδόπουλος Γρηγόριος, από το Πολύκαστρο ο Sempai Kεσίδης Βιάτσεσλαβ, από το Kιλκίς ο Sempai Μελικιάδης Αριστοτέλης, από τη Νέα Σάντα ο Sempai Παπαγιαννίδης Φίλιππος, από τον Παλαμά Καρδίτσας ο Shihan Γαλλιός Κωσταντίνος, από τη Λάρισα οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος και Γιώργος Δαλαμάγκας, από την Αγριά ο Sempai Κρίσιλας Ιωάννης, από την Τσαγγαράδα ο Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής, από το Στεφανοβίκειο η Sempai Φιλιπόνη Μαρία, από το Αρμένιο ο Sempai Χονδρός Χάρης και από τον Βόλο οι Sempai Βίκυ Κοσμίδου, Δεληγιάννης Νίκος, Παϊτήρης Παναγιώτης, Καρακώστας Γιάννης, Γεραμπίνης Βαγγέλης, Ταμουρίδης Χρήστος, Αντωνίου Δημήτρης, Τζάλλας Μιχάλης, Σιούρας Βίκτωρ και οι αδελφοί Μυτιλιοί.

Στο 6o WINTER CAMP θα διδάξουν ο Αρχηγός εκπρόσωπος Ελλάδος του Shinkyokushinkai Shihan Γιώργος Κοσμίδης και o Βranch Chief Αρχηγός Βορείου Ελλάδος Shihan Mελικιάδης Οτάριο.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει παραδοσιακό Shinkyokushinkai με μεγάλη έμφαση στα ΚΑΤΑ, όπου έχουν γίνει αλλαγές, ΚΙΗΟΝ, αγωνιστικές τεχνικές ΚΟΥΜΙΤΕ, ενώ θα γίνουν και εξετάσεις για 1ο, 2ο και 3ο DAN, σύμφωνα με τα πρότυπα της Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκής Οργάνωσης.

Εκτός των προπονήσεων όμως θα πραγματοποιηθεί και Σεμινάριο Διαιτησίας, όπου θα διδάξει ο Διεθνής Διαιτητής του Full Contact Γιώργος Κοσμίδης, με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων των νέων Διαιτητών και Κριτών εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλες τις Οργανώσεις του Kyokushinkai KARATE, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με σκοπό την Ένωση σε επίπεδο Αγώνων και Σεμιναρίων, με εκπαιδευτές που φορούν και τιμούν το karategi τους και προπονούνται με τους Πρωταθλητές και Αθλητές του στυλ.

Το Winter Camp είναι μια διοργάνωση που ξεκίνησε στην Ελλάδα από την Ένωση του Shinkyokushinkai το 2012 και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τους ίδιους τους εκπαιδευτές της, κάνοντάς την θεσμό αλλά και βρίσκοντας πολλούς μιμητές από άλλες οργανώσεις.

Την επιμέλεια του Camp και την οργάνωση του ανέλαβαν οι Sempai Βίκυ Koσμίδου και Δεληγιάννης Νικόλαος, με την καθοδήγηση των Shihan Γιώργου Κοσμίδη και Mελικιάδη Οτάριο.