Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» του Ποκουσέβσκι στον Ολυμπιακό

Λίγο πριν πετάξει για τις ΗΠΑ, ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι επισκέφτηκε την προπόνηση του Ολυμπιακού για να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει άπαντες. Ο 18χρονος φόργουορντ πέταξε για την Οκλαχόμα Σίτι, που θα είναι το… σπίτι του για τα επόμενα χρόνια, μετά την επιλογή του στο Νο17 του NBA Draft 2020.

Πριν από αυτό όμως, επισκέφτηκε την προπόνηση του Ολυμπιακού προκειμένου να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει άπαντες για τη συνεργασία. Από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του, μέχρι τους συμπαίκτες του και τα μέλη του επιτελείου, που βρίσκονταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι αποτέλεσε μια πολύ μεγάλη επένδυση για τον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν ό,τι ήταν απαραίτητο για εκείνον και την οικογένειά του έτσι ώστε ο νεαρός παίκτης να είναι απρόσκοπτος στη μεγάλη αποστολή του. Μία επένδυση που άγγιξε τις 350.000 ευρώ συνολικά, αλλά φέρνει κέρδος μετά την καταβολή του προβλεπόμενου buy out από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον ίδιο τον παίκτη.

YouTube player

Sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.