Το «αντίο» του Ρήγα Φεραίου στη Βαΐτσα Ντόντου

Η πρόωρη απώλεια της Βαΐτσας Ντόντου σε ηλικία 57 ετών, συζύγου του αείμνηστου προέδρου του Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντίνου Ντόντου, προκάλεσε σοκ στις τάξεις του ποδοσφαιρικού συλλόγου, που την αποχαιρετά με θλίψη.

Όπως σημειώνει το ΔΣ στη σχετική ανακοίνωσή του: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της  Βαϊτσας Ντόντου.  Η τόσο πρόωρη αναχώρησή της από την ζωή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην εξαίρετη οικογένειά της. Δυστυχώς στη γενναία μάχη που έδωσε για τη ζωή της δεν νίκησε.

Η εκλιπούσα ήταν εξαιρετικά αγαπητό άτομο στην κοινωνία του Βελεστίνου και διακρίνονταν για την αξιοπρέπειά της.  Υπήρξε σύζυγος του αείμνηστου Προέδρου του Συλλόγου μας Κων/νου Ντόντου, καθώς και μητέρα της Δήμητρας Ντόντου και του Βαλάντη Ντόντου, που προσέφεραν στον Ρήγα από την θέση της Αντιπροέδρου του ΔΣ και του αθλητή (ποδοσφαιριστή) της ομάδας μας, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του «ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος» εκφράζουν τα εγκάρδια συλλυπητήρια προς τους οικείους.   Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο Βαΐτσα».