Το αντίο του Στέλιου Αρσένου στον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Οι στόχοι της νέας χρονιάς στη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Μπορεί ο Στέλιος Αρσένος να είναι πλέον προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ωστόσο δεν ξεχνά σε καμία περίπτωση τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, με τον οποίο πέτυχαν τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες και η διοίκηση πολλά. Έτσι, ο Στέλιος Αρσένος αποχαιρετά μέσω του «Magnesiasports» τον Διαγόρα Στεφανοβικείου με θλίψη όπως μαρτυρούν τα λεγόμενά του, αφού βλέπει και αυτός ότι το μέλλον είναι δυσοίωνο για τον πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

«Ήταν μία χρονιά λαμπρή, με την έννοια ότι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου και όλα τα μέλη της διοίκησης και του αγωνιστικού τμήματος έγραψαν ιστορία. Η χρονιά θα μείνει αξέχαστη και σε όλους μας και στην ιστορία. Αλλά μένει μία πικρή γεύση με τις εξελίξεις, και ευελπιστώ ο Διαγόρας γρήγορα να βρει λύσεις για να σταθεί στο ύψος της» τονίζει ο πρώην προπονητής της ομάδας, χωρίς να ξεχνά τα πρόσωπα που ήταν μαζί του στο Στεφανοβίκειο.

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες για την άψογη συνεργασία, αλλά και σε όλα τα μέλη του ΔΣ. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν καλό φίλο και μετά πρόεδρο, τον Σάκη Πρασσά. Έδωσε την ψυχή του, έδωσε τα πάντα γι’ αυτήν την ομάδα με κάθε κόστος και όχι μόνο οικονομικό, αλλά και ψυχολογικό και με τον χρόνο που διέθεσε. Ήθελε να κρατήσει την ομάδα σε υψηλά επίπεδα, και το να πάρει το πρωτάθλημα οποιαδήποτε ομάδα της Μαγνησίας από εδώ και πέρα» σημειώνει ο Στέλιος Αρσένος.

Άλλωστε και ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι οι εξελίξεις για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου τον στενοχωρούν. «Όταν κάποιοι άνθρωποι σε αγκάλιασαν, σε έκαναν μέλος της οικογένειάς τους και καταφέραμε τη μία χρονιά η ομάδα να σωθεί και την επόμενη να πάρει το πρωτάθλημα, γιατί πραγματικά της άξιζε απ’ όλες τις απόψεις, είναι λυπηρό να βλέπεις να φτάνει σε ένα σημείο και να είναι αβέβαιο το μέλλον της».

Πλέον στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ο Στέλιος Αρσένος βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. «Η διοίκηση πάλεψε και πίεσε πάρα πολύ για να με έχει κοντά της. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι ό,τι κάνω σε όλες τις ομάδες, να φτιάξω δηλαδή μία ομάδα-οικογένεια, άκρως ανταγωνιστική, για να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει τον στόχο της παραμονής γρήγορα και να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογική κατάταξη» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.