Tο «αντίο» του Στέργιου Σιαμέτη στην ΑΕ 2002

Μετά από τέσσερα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της

Τέσσερα χρόνια βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ 2002 ο Στέργιος Σιαμέτης, ωστόσο όλα έχουν και αρχή και τέλος. Έτσι, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος η αναμέτρηση απέναντι στον στον Πρωτεσίλαο, μετά την εκτός έδρας νίκη που επιβεβαίωσε την παραμονή της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ, ήταν και η τελευταία με αυτόν στον πάγκο της ΑΕ 2002.

Ο ίδιος ο Στέργιος Σιαμέτης άλλωστε αποχαιρετά με δήλωσή του την ομάδα και ευχαριστεί διοίκηση και παίκτες για τη συνεργασία, κάνοντας και έναν μίνι απολογισμό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει τα εξής:

Ύστερα από 4 πετυχημένα χρόνια στην ΑΕ 2002 ήρθε η στιγμή που κλείνει αυτός ο υπέροχος κύκλος .Η πρώτη μου σεζόν στην ομάδα συνοδεύτηκε με μία πανάξια άνοδο στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Ακολούθησαν 2 πολύ καλές σεζόν στην Α’ τοπική όπου πραγματοποιήσαμε εξαιρετικές εμφανίσεις με ανάλογα αποτελέσματα. Και ήρθε η φετινή σεζόν που ήταν συγκλονιστική. Η ομάδα διέψευσε τα προγνωστικά και  παρ’ όλες τις δυσκολίες του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία.

Ευχαριστώ πρώτον από όλους τον πρόεδρο Νίκο Βέργο ο οποίος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αξέχαστες στιγμές. Του εύχομαι ολόψυχα να έχει υγεία και να συνεχίσει την καταπληκτική δουλειά που κάνει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Ευχαριστώ ολόψυχα τους ποδοσφαιριστές μου που μου χαρίσανε συγκλονιστικές στιγμές. Ό,τι και να γράψω δεν μπορεί να αποτυπώσει αυτό που νιώθω. Μεγάλη τιμή, απίστευτη ευγνωμοσύνη και τεράστια περηφάνια γι’ αυτά που πετύχαμε. Καταπληκτικοί χαρακτήρες και εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Τους αξίζουν τα καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσουν την ομάδα ακόμη ψηλότερα.

Ευχαριστώ τέλος όλο τον φίλαθλο κόσμο των Καλών Νερών για την αγάπη του και την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο μου.

ΑΕ 2002, μία ομάδα μια οικογένεια. Ευχαριστώ για όλα. Εις το επανιδείν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.