Το απόγευμα ντέρμπι (;) «αιωνίων», εν αναμονή ΑΣΕΑΔ

Σήμερα το απόγευμα (20/5, 19:00) είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μια αναμέτρηση που βρίσκεται πάντως στον «αέρα», με πιο πιθανό σενάριο τη μη τέλεσή της μετά τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων και στη βάση της δήλωσης εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Αγγελόπουλου, στο συνέδριο της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελόπουλος δήλωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα αγωνιστούν με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται, το οποίο σε αυτή την περίπτωση είναι συγκεκριμένο και προβλέπει υποβιβασμό των «ερυθρολεύκων» στην Α2.

Η πειραϊκή ομάδα ελπίζει, πάντως, ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα εκδικαστεί εντός της ημέρας η προσφυγή που κατέθεσαν στο ΑΣΕΑΔ για παράνομο, άρα άκυρο ορισμό των διαιτητών κατά την 26η αγωνιστική.

Αν δικαιωθούν τότε θα αναβληθεί ο αγώνας τους με τους «πράσινους», καθώς και όλοι εκείνοι που προηγήθηκαν για την πρώτη φάση (προημιτελική) των πλέι οφ, αφού η 26η ημέρα θα θεωρηθεί ως μη γενόμενη και οι «ερυθρόλευκοι» θα ζητήσουν την επανάληψή της.

Ο Ολυμπιακός και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΚ κατέθεσαν σήμερα τα υπομνήματα που τους είχαν ζητηθεί από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών και περιμένουν την απόφαση, για την οποία η πειραϊκή ομάδα έχει ζητήσει άμεση έκδοση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.