Το αστρονομικό ποσό που βάζει στα ταμεία της η Λούτον για την άνοδο στην Premier League

Καλή η δόξα αλλά τα λεφτά είναι… πολλά για τη Λούτον! Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς είχε τα ψυχικά αποθέματα και την τύχη με το μέρος της στη διαδικασία των πέναλτι και μέσω των play – Offs της Championship πήρε την άνοδο στην Premier League μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι, με αυτήν την τεράστια επιτυχία η Λούτον κατάφερε να αλλάξει ολοκληρωτικά το μέλλον της εντός και εκτός γηπέδων. To έπαθλο του προβιβασμού είναι τεράστιο και θα τη βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η άνοδος μέσω των play – Offs το 2022-23 δίνει στους «καπελάδες» το ποσό των τουλάχιστον 170 εκατομμυρίων λιρών για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Μάλιστα, αν καταφέρει και δεν πέσει μετά την πρώτη της σεζόν το ποσό αυτό μπορεί να «εκτοξευτεί» πάνω από 290 εκατομμύρια λίρες. Επίσης, εκτιμάται ότι μια αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου θα αποφέρει πρόσθετα έσοδα που θα είναι το λιγότερο 90 εκατομμύρια λίρες!

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.