Το Blue Countdown φέρνει σημαντική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Νίκη στις 11.00 της Δευτέρας

Το “Blue Countdown”, με χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, το οποίο λήγει τη Δευτέρα, στις 11 π.μ., δεσπόζει στις επίσημες σελίδες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στα social media, από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η τελευταία ανάρτηση της ΠΑΕ, το απόγευμα της Κυριακής, την οποία αναδημοσίευσε και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της, Κώστας Καραγεωργόπουλος, μετρά ακόμα περίπου 16 ώρες και σχολιάζεται με τρία εικονίδια: Ένα πρόσωπο που επιδεικνύει σιωπή, ένα ρολόι σταματημένο στις 11 και μία βόμβα. Όπως γίνεται αντιληπτό, το πρωί της Δευτέρας, έρχεται ένα νέο που θα προκαλέσει αίσθηση στις τάξεις του κυανόλευκου συλλόγου και άπαντες  προσδοκούν με ανυπομονησία τα… αποκαλυπτήρια της έκπληξης.

Διαψεύδει η ΠΑΕ για Κώστα Παπαδόπουλο

Τη συμφωνία του Κώστα Παπαδόπουλου με την Ένωση Αλεξανδρούπολης, για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα, διαψεύδουν κύκλοι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δημοσίευμα τοπικού σάιτ του Νομού Ροδόπης είναι αβάσιμο, με τον νεαρό πορτιέρε να θέτει ως προτεραιότητα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον τη Νίκη και να αναμένει τους ιθύνοντές της να του υποβάλουν πρόταση για την εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν να συμπορεύονται και δεν αποκλείεται, τις επόμενες μέρες, να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις γύρω από το ζήτημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.